Ahojte, je tu niekto kto študuje externe predškolskú a elementárnu pedagogiku UK v BA?
@uprimnazienka chcela by som sa spýtať pád otázok ak mozem ip
Ja som externistka
@katarinka289 ahoj, ktorý ročník?
Idem do druheho
@katarinka289 aké to bolo v prvom ročníku? Dalo sa to zvladnut popri práci a deťoch? Dakujem
@denisse1311 ano dalo.Vsetky skusky som urobila na prvy pokus
@katarinka289 kedy si sa učila? Ja budem musieť po veceroch
@denisse1311 ucim v MS,tak na poobednej,ked deti spali a doma,ked som prisla z rannej a moje deti boli este v druzine
@katarinka289 ja tiež učím v Mš, tiež mám deti v družine tak to skúsim aj tak nejako robiť ak dá bude dať 🙂
@katarinka289 môžem sa spýtať ako tam cestujem? Vo je najlepšie? Vlakom či autom?
Ja jazdim autom.S parkovanim je to tam problem,ked mame prednasku na Soltesovej,ale mam spoluziacku,co byva blizko,tak parkujem u nej pred domom
@katarinka289 dakujem pekne za odpoved 🙂
@katarinka289 dobrý deň, nemáte náhodou knihy z 1. Ročníka?
@lussy261 dobrý deň.Ziadne sme nemali. Na učenie stačila vždy prezentácia pripadne nám poslali skripta v elektronickej podobe
Dievčatá prosím vás pár otázočiek.
Ako často sú prednášky?
Koľko predmetov je v zimnom semestri?
Je to moc náročné štúdium? ( Mám doma trojročnú slečnu a v marci mám termín pôrodu )
Ďakujem
@katarinka289
@denisse1311 Dievčatá môžem sa spýtať - keď už učíte v MŠ, prečo študujete Predškolskú a elementárnu pedagogiku? Kvôli lepšej platovej triede? Ja sa momentálne rozhodujem kam ísť PEP študovať.. tak hľadám info
@jasminkaj ano.Kvoli platu.S maturitou budes vzdy len v 5ke.(s atestaciouv 6ke) S VŠ II stupna mozes s atestaciami prejst az do 9ky, kedze po Mgr.si mozes urobit az 2 atestacie
@mata882 aj ja zvazujem. Tiez mam 2 deti. Jedna skolacka a babo. Ako casto sa chodi do skoly?
@mata882 prednasky su podla rozvrhu v sooptu a niekedy aj v piatok. V zimnom som tento rok mala 11 predmetov, v letnom ma caka 7,ak si tam uz nic neprihodim. Mam spoluziacky,ktore v prvom,druhom rocniku porodili
@katarinka289 ďakujem za odpoveď. Chcem sa spýtať ako je to s Matematikou na PEP. Veľmi zvažujem či ísť na PEP (Trnavská univerzita) alebo 2-ročné pomaturitné štúdium na SŠ. Od PEP ma odrádza najmä Matematika, od tej stredoškolskej už uplynulo 20 rokov a mám z nej hrôzu 😖
@jasminkaj Ja som v BA na Komenskeho.MAT je tam 2x a Geometria 2x. Vsetko som urobila na prvy raz.Da sa to. Naozaj ti radim zvazit radsej VŠ.Ja som tiez najskor urobila pomaturitne a potom som to lutovala.Po 3 rokoch som predsa isla na VŠ. Ale je pravda,ze do praxe mi viacej dalo pomaturitne.Na VŠ je to sama teoria
@katarinka289 môžem sa prosím opýtať na hudobnú? Museli ste spievať aj individuálne? Z toho mám najväčší strach keďže s hlasivkami mám dlhodobý problém tým pádom aj hlas mám taký chraplavy 🙈🙈. Poprípade keď môžem info ako prebiehala skúška. Ďakujem krasne
@shakes spievali sme v skupinach len detske piesne z MŠ
@katarinka289 ďakujem veľmi pekne. Už som si podala prihlášku tak snáď to vyjde 🙏. Bola som aj na DOD a profesori vyzerali byť fajn tak snáď to tak aj bude.
@shakes ako ktori.Ale vacsinou su fajn
@katarinka289 ďakujem tak snáď to budem pri 2 deťoch a pri 2 prácach nejako zvládať 🙈🙈
Baby,,niekto, kto ma.skisenost.s.Ruzomberkom? Koli vzdialenosti, som zo ZA.Ja tiez zvazujem, budem na MD, takze.stihat by som mala.
@shakes ja som si tiež podala prihlasku 🙂 odkial si?