Ahojte je tu niekto, koho prijali na a externé štúdium do Ba na predškolskú a elementárnu pedagogiku? A nastupuje tento školský rok?
@eli145 ahoj 🙂 píšem správu
@misenka242 ja sa rozhodujem medzi Nitrou a Bratislavou.
@susan012 daj vedieť ako si sa rozhodla...odkiaľ si?
@misenka242 Ahoj, píšem trochu oneskorene, ale aj ja nastupujem🙂 rada by som niekoho poznala s kým sa poradiť ohľadom študijných záležitostí 😃
Kto ide do Nitry na VS?
Ahojte dievčatá, rozhodla som sa prihlásiť sa od septembra na externé štúdium elementárnej a predškolskej pedagogiky. Len sa neviem rozhodnúť na ktorú školu. Potrebovala by som školu, kde je štúdium čo najviac online, aby som nemusela cestovať každú sobotu. Ako je to na UK? Dá sa na prednášky pripojiť aj online? Ak nie, neviete náhodou kde by sa takto dalo študovať? Vopred Vám veľmi pekne ďakujem za každú odpoveď, radu.
@adka1711 Ahoj, aj ja som si podala prihlášku 🙂 tak verím že ma príjmu, daj potom vedieť, budem určite potrebovať nejakú kámošku 🙂
@nicoli1986 jasne určite napíšem a odkiaľ si ináč
@adka1711 Super budem sa tešiť . Ja som z Bratislavy a ty?
@uprimnazienka Ja som predškolskú na UK skončila minulý rok. Online sme sa učili iba cez koronu. Mimo korony sme mali zopár testov online.
Tento rok na mgr. budeme písať iba jeden test online, výučba musela byť prezenčne. S jednou vyučujúcou sme sa snažili dohodnúť, či by sa dalo mať prednášku online, pokúšala sa to vybaviť, ale zamietli jej to z vedenia. Jedna vyučujúca nám aj spomínala, že online prednášky aj testy sú "zakázané".
Takže sa čudujem, keď píšeš, že externisti na UK majú často online 🧐
@nicoli1986 to máš super ja až z Oravy
Ahojte , je tu niekto koho prijali na externe štúdium predškolskej a elementárnej pedagogiky na UK , a nastupuje od septembra?
@nicoli1986 ja 😊
@gaaranoluna jeej☺️ super tak budeme spolužiačky☺️ odkiaľ si?
@nicoli1986 od Piešťan a ty?
@gaaranoluna ja z Bratislavy
Ahojte. Prosím Vás tie, ktoré nastupujete teraz od septembra na externé magisterské štúdium viete mi napísať akým spôsobom budete fungovať? Je to skrátené na tie 2 roky avšak viac som sa nedopátrala. Uvažujem, že sa prihlásim ten ďalší rok a rada by som mala dopredu info o tom čo má čaká. ☺️ vopred vďaka
@ellinorka dobry den.. uz studujete niekde??
;) chcem i ja niekde dat prihlasku a tiez zhanam ludi co aa odhodlavaju tiez :(
@tatiana92th Dobrý deň, ja som sa nakoniec rozhodla urobiť si 2 roky doplňujúce pedagogicke studium a po jeho ukončení sa rozhodnem či budem pokračovať ďalšie 2 roky rozsirujuceho štúdia primárnej, špeciálnej alebo predprimárnej pedagogiky. Prišla mi to ľahšia, rýchlejšia, časovo menej náročná (všetky prednášky máme iba online) a lacnejšia cesta 🙂
@tatiana92th ja som na bc externom v bratislave teraz začala a som maximálne spokojná
@ellinorka môžem sa spýtať na ktorú školu chodíš?
@22katerinka doplnujuce štúdium si robím na Žilinskej Univerzite
@misenka242 ahoj ja nastupujem 🙂