Ahojte, chcela som info ohľadom predmetov v prvom ročníku na PF v PO da sa to tam zvládnuť, ktorý predmet dáva zabrať???...
@naduska007 ono to nie je vzdy o predmetoch, ale o tom, kto ich uci.. Studovala som ucitelstvo pre primarne vzdelavanie v PO a len tak som teraz pozrela, ci su tam ucitelia, ktori este mna ucili, kedze uz su to roky, co som ja studovala. A niektori tam chvalobohu su a niektori bohuzial 😀 Na celom studiu bolo pre mna najtazsie zabehnut 1500-ku, 😀 Ale viem, ze baby mali problem hlavne s intonaciou z hudobnej (no kto nema sluch, smola, inak brnkacka..), filozofiou (to netusim, ci sa taka kravina este vobec uci), a my sme mali idiota aj na plavanie,( ale ten uz je pod drnom, tak toho sa bat nemusis... )matikou, ktora netusim, ako sa uci na elementarnej pg., ale nas celkom dost tyrali a to ja matiku mam rada, chcela som ist povodne studovat M. A ked kukam, kto je na katedre, tak bohuzial veducou je pani, ktora za mojich cias akurat nastupila a ucila nas a bola to jedna z najotrasnejsich uciteliek. Jej absolutny nezaujem a povysenecke spravanie boli otrasne. Pritom mala par rokov viac, ako my. Takze je smutne, ze tato osoba to tam teraz vedie.. Nasla som ale aj par skvelych mien, katedra SJ - jedna z naj uciteliek je veducou, katedra prirodnych vied - veduca je suverenne naj ucitelka. Na psych. ped. je tiez jedna moja oblubena, teraz uz profesorka..
@naduska007 ahoj, dávaš si prihlášku na denné alebo externé? Tiež by som chcela predškolskú. Predmety ako telesna? Treba vedieť plávať? Lebo to neviem 😀 a Ešte anglický jazyk je to náročné? Ďakujem
@pavla013 ja chcem ísť externe, ani ja neviem plávať 🤦🏽♀️😆😆😆a neviem či tam bude aj AJ... V levoči otvaraju odbor pre specky predškolskú a elementárnu už zrušili
@naduska007 to plávanie myslím ani netreba 😀 AJ áno ale keď nespraviš skúšku tak ju nebudeš mať, takú info som dostala tak neviem 🙂
@naduska007 baby pridám sa k vám ak môžem, tiež by som privítala info ohľadom štúdia. Chcem ísť na predškolskú elementárnu pedagogiku do PO externe, hudobný nástroj neovládam ani spev nie je moja silná stránka. Tak uvidíme ale určite chcem skúsiť, mám rada detičky a škôlka je môj zatiaľ nesplnený sen 🙂
@veronikaoch ahoj, všetko podstatne sa naučíme tam 🙂
@veronikaoch možno sa tam všetci raz zideme😁 už keby sme aj skončili, dúfam že skrátia štúdium zase na 3+2 😁🤭
@pavla013 presne tak 🙂
@naduska007, pavla013 vy idete obidve tiež externe? A odkiaľ ste?
@veronikaoch ja si dam denne aj externe do Prešova
baby ešte jednu vec čítala som niečo treba také ako potvrdenie od lekára? 🙂
@veronikaoch ja musím len extetne s som z okolia Košíc
@pavla013 to len pôjdeš k všeobecnému lekárovi potvrdiť tlačivko, ktoré majú aj na stranke a platí sa nejaký poplatok za potvrdenie
@naduska007 aha dobre čiže treba aj to tlačivo, okeej 🙂
@naduska007 chodila som do bb.. prvy rocnik bol masaler.. matika aj predskolska aj teoria osobnosti ziaka. Ale skobcila som BC ciste Acka a Mgr. S cervenym..Viem, ale ze system sa menil aj predmety.. prajem vela stastia