Baby prosim vas co sa oplati viacej popri materskej ? Ist studovat externe pomaturitne studium 2 r alebo studovat ako prakticka sestra normalne 4 r odbor podla individualneho planu, s tym ze clovek pride len na skusky ? Ako to tam je s praxou atd ?
Maturitu uz mam ale v inom odbore, avsak bojim sa ze popri materskej by som nestihala skolu 2x v tyzdni - a co viem tak v Ziline si dost potrpia na dochadzku.
Zaujimaju ma len mesta Zilina a Ruzomberok, realne skusenosti s hodinami, casovym rozvrhom, vymeskavanim, dorabanim praxe atd.
Dakujem😊
@barboritta ahoj, študuješ externé v RK? A na strednej, alebo VŠ? Môžem pár otázok? ďakujem
Ja koncim PS, o mesiac dufam 🙂dva roky...chodila som dvakrat do tyzdnana cely den manzel mal vtedy homeoffice, podla mna sa to da....ja mam tri deti a okrem toho nie zdraveho synceka a dva roky utiekli ako voda...vobec to nelutujem 😘😘😘😘
@maminkalaurinka Žilina
@erifl a kam si chodila? ZA alebo RK? Ďakujem
@barboritta ďakujem,ja by som do RK.
@maminkalaurinka dolny kubin....
@erifl ahoj , môžem napísať správu? Ďakujem
@maminkalaurinka nech sa paci
Ahojte baby ja sedím akurát u Dr a rozmýšľam kam poslať prihlášku ci Ružomberok alebo Žilina hlavne koli dochádzaniu... Prosím vás čo študujete vedeli by ste mi len orientačne povedať dní a čas kedy sa študuje? Ci to vôbec zvládnem časovo s detičkami. 💚💚💚
@barboritta zdravim mozem sa spytat o to studium externe
@frederika2011 áno, samozrejme,čo ťa zaujíma?
Ak chceš mať info z prvej ruky ohľadom štúdia PS externe,napíš mi pokojne