Práca na doma - dovzdelávanie sa

10. jún 2022

Ahojte,
Viem, ze tu dostanem urcite naklad ostrych sprav, no mozno sa medzi nimi najde aj uzitocny prispevok, ktory ma nakopne spravnym smerom ;)

Momentalne som doma, na urade prace, skoncila som na vrcholovej veducej funkcii v automotive, oblast vyroby a logistiky, no nechcem uz riadit ludi. Spustili sa u mna v suvislosti s vyhorenim mierne psychicke problemy, desi ma navrat do kolektivu. Preto uvazujem o praci z domu. Neviem nic specificke a specialne, mam AJ a NJ na slusnej urovni, klasika SAP, vedenie ludi, nastroje kvality, Office vratane Excelu, skladove hospodarstvo a pod…v praci som bola uspesna pre moju zodpovednost a pristup k ludom, no ten v CV neuvidi nik.

V com by bolo podla vas vhodne sa dovzdelat, aby som nasla kvalifikovanu a normalnu pracu z domu? Nemyslim samozrejme MLM a predaj zubnej aloe pasty ;) je realne v 35 rokoch zacinat napriklad v IT? Mam uz velke deti, som flexibilna, peniaze ma netlacia, no netusim ako karierne dalej. Nemate pre mna prosim napad alebo inspiraciu? Mam cas studovat, ist na kurz, docestovat na stretnutie na druhy koniec republiky, no aj tak sa citim neuzitocna a bojim sa realneho hladania prace… dakujem pekne za vsetky rady

natalmich
10. jún 2022

Pekný deň,
Syndróm vyhorenia je v dnešnej dobe úplne bežný pri vedúcej pozícii. Ak máte na dobre úrovni anglicky a nemecky jazyk, odporúčam spraviť si kurz aspoň na C1 a učiť jazyky. Moja krstná takto učí anglicky jazyk resp. doučujú študentov. Vy sama si viete rozvrhnúť kedy a za koľko 🙂 myslím že je to celkom prijateľná zmena.
Držím Vám palce a prajem úspech v oblasti ktorú si nakoniec vyberiete 🙂

melanta
10. jún 2022

Vrcholová vedúca pozícia alebo vrcholový manažment? Ak vrcholový manažment, čo napríklad oblasť vzdelávania? Tréning manažérskych zručností a iných tém z tejto oblasti vzdelávania. Prípadne cesta koučingu. Len teda nie je práca na doma, aké nie je to ani štandardná práca.

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
Zobraz