Ahojte.Potrebovala by som si zlepšiť angličtinu aj nemčinu na rodičovskej dovolenke,mám k tomu dôvod.Len málo času si nájdem,ale predsa.Viete poradiť nejaké tipy,triky,linky aj na slovnú zásobu,gramatiku a najmä komunikáciu?Intenzívny kurz nestíham,len tak si ukradnúť čas,no efektívne.Ďakujem za každú radu,kto takto sa učil tiež,vie, aká cenná každá pomoc,odkaz,rada.
Aplikácia. Plus kniha pre samoukov, ja sa tak učím španielčinu.
Urcite konverzacie. S niekym rozpravat a rozpravat a rozpravat….
Na akej si teraz urovni? Z takych tych trikov zdarma mozes sledovat serialy v anglictine, videa na youtube, citat si clanky v anglictine, v telke pustit napr. BBC, aj sa nieco dozvies zo sveta 🙂
@surama anglictina naurovni maturanta-niektore Becko a nemcina to lepsie Acko.
@marcellka32
@fiffinkaa
@sapetka
@surama Diky
aplikacia aka,viete poradit?
@fiffinkaa
@marcellka32 akoucestou?Ak vies.?Viem,ze aj pokec sa danejak cez internet najst s nativespeakermi,co zas sa ucia nas jazyk,ale to asi bude male percento ludi na svete.
Plateného nativspeakera myslím, konverzácie on-line, sú rakusania a nemci, ktorí vyučujú nemčinu
aplikacia duolingo
na Google play mi raz vyhodilo appku, kde sú knihy v angličtine, keď pri čítaní nevieš preklad, tak po poklepani na text sa automaticky ukáže
Ahoj, ak mas zaujem o native speakera, kludne mi napis 🙂
@niekto2hy
@alabama0011
@floren
@lucik194 Dakujem Vám.
Noo ved to ti staci. A z tych videi a serialov fakt vela pochytis. Aj vyslovnost, aj porozumenie si zlepsis. Na zaciatok pomozu titulky a potom to uz bude v pohode aj bez. Ked si potrebujes zopakovat trochu aj gramatiku, tak si nechaj knihu na wcku a vzdy ked budes na wcku, tak si zopakujes napr. jeden cas 😉
@surama dakujem
Na italki si najdes roznych lektorov na jazyk.
Ahoj, ja sa ucim na RD nemcinu, predtym anglictinu. Mne velmi pomihli tipy od Jazykovy mentoring. Teraz otvaraju i akademiu, len je to trosku financne narocnejsie, ale tak zvaz, ako surne/efektivne potrebujes napredovat. Mnohe rady maju na webe/ fb i zadarmo. Ak chces niekedy popisat/pokecat po nemecky, mozes mi napisat 🙂
@sasesoe Velmi rada.
Zaplať si nativspeakera, budeš vedieť na čom si a kde máš pridať v učeni, prípadne sa otestuj na nete sú testy, duolingo, nemecké testy on-line, ja sa venujem nemcine, pozerám tv, čítam, píšem, mám nakúpené knihy pre samoukov