Poraďte bezplatný kurz angličtiny

8. júl 2021

Ahojte, vedel by mi niekto poradiť dobrý bezplatný kurz anglického jazyka? Som večný začiatočník a keďže som teraz nezamestnaná chcela by som sa konečne naučiť jazyk.

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janai1
8. júl 2021

Duolingo

autor
8. júl 2021

@janai1 myslíš tu aplikáciu?

sanssa
8. júl 2021

hej ta aplikacia je dobra vec, ked chces nieco zadarmo, inak nejaky kurz dobry zadarmo nenajdes nikde 🙂

savanna
8. júl 2021

Bezplatny kurz anglickeho jazyka=samostudium 🙂. Zohnat si dobru knihu a pravidelne sa z nej kazdy den ucit.

zaba21
8. júl 2021

Skús aj na YouTube Tommy English.

sasanka605
8. júl 2021

Duolingo, ale len ak mas schopnost sebazaprenia ze to bude pravidelne. Inak to asi nema vyznam a myslim ze je tam len cestina ak nevadi

lenkine
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janai1
8. júl 2021

Áno, aplikáciu

janka_266
8. júl 2021

Aplikácia EWA, je síce spoplatnená, ale často chodia na mail ponuky, že cely rok za 15€

desore
8. júl 2021

Pokial nebudes aktivne pouzivat jazyk, velmi sa vpred nepohnes. Hlavne hovorenu formu, citat a pocuvat zvladne vacsina studentov. (rada od profesionala)

autor
8. júl 2021

@desore ďakujem, ja som večný začiatočník a priznám sa ze neviem nájsť spôsob ako sa to naučiť. Mam pocit ze proste na jazyky nie som 😏 som nezamestnaná a jazyk je dnes nutnosť tak preto hladam spôsob ako to zvládnem aj ja

grace55
8. júl 2021

Môžeš skúsiť na italki.com ponúknuť konverzácie v slovenčine a požiadať o angličtinu.

autor
8. júl 2021

@zaba21 ďakujem 😉

negymama
8. júl 2021

mozem ti odporucit jedna pani Jenifer z ameriky zije dlhe roky v prahe a kazdy tyzden pridava na you tube prispevky v anglictine , komentare bezneho zivota, nakupovanie , cestovanie, byvanie, porovnavanie zivota tu a v amerike. Kanal sa vola "dream Prague" ...ja to casto pozeram, jednak je to zabavne , jednak sa dobre napocuva anglicky jazyk. mozes si prepnut ceske alebo ak si sikovnejsi, aj anglicke titulky.

tabakmirka
8. júl 2021

@savanna Presne, mne sa vyplatilo riadiť sa tým, že každý deň aj keď len 15 minút, je to stále oveľa lepšie ako nič. Ako keby som sa vôbec neučila.
A tiež niektoré slovíčka ktoré som si nevedela zapamätať som si na chladničku nacapila 😀

ankaanka1977
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
8. júl 2021

Ja by som ti poradila knihu https://www.leda.cz/Titul-detailni-info.php?i=515 neviem ci je aj v slovencine. Ja ju mam teda vo francuzstine/cestine a je fantasticka. Skvelo vysvetlena gramatika, obraty a su tam aj ukazkove vety a preklady. Je to detailne a krasne popisane. Ku knihe je aj CD. Je to nejlepsie spracovana jazykova kniha aku som kedy mala moznost vidiet.

Nemala by si skakat ako zajac po kapuste, ale mala by si gramaticky nasledovat aspon nejaku strukturu. Knihu mozno stiahnes aj na uloz.to alebo niekde. skus popozerat. Je dobre ked ides podla osnovy aby si mala prehlad o tom co vies, a co nevies. Nie je nic horsie ako lietat hore dole - este prehadzovat jeden level cez druhy ... to je potom ucenie k nicomu.

autor
8. júl 2021

@ankaanka1977 určite vyskúšam, ďakujem 😊

autor
8. júl 2021

@kittykat22 idem to pozrieť, ďakujem 😊

kittykat22
8. júl 2021

este je dolezite aby si si zadovazila nieco slovencina/anglictina. Vela ludi sa zacina ucit z anglickych stranok alebo aplikacii. To je k nicomu, pretoze sa moze stat ze domyslas veci alebo si ich zle vylozis. Na to, aby si dobre - ale fakt dobre - rozumela cudziemu jazyku, musis vediet co robis a preco to robis.

autor
8. júl 2021

@kittykat22 na ulozto som tu knihu nenasla, tak musím objednať.

kittykat22
8. júl 2021

je to super kniha. ABy si nekupovala macku vo vreci tak tu mas recenzie https://www.heureka.cz/?h[fraze]=anglictina+leda pozri si to a uvidis. Podla mna je ta kniha super. Ak chces, tak pockaj - ja budem mat zajtra o 11.30 anglictinu s lektorkou - pripravujem sa na CAE tak sa jej spytam, co si o tom mysli, a ci ma nejake lepsie. Ona studovala na vysokej skole anglictinu a prekladatelstvo - takze je to profik. Jej zivotna napln je ucenie anglictiny.

autor
8. júl 2021

@kittykat22 ďakujem veľmi pekne za ochotu 😊

kittykat22
9. júl 2021

tak lektorka doporucuje tu istu knihu 😀 od tej Ledy. Ze je to oldschool ale ze je fakt super.

elsk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janai1
30. aug 2021

@elsk 🤔🤔🤔 ja viem po anglicky, ale dik

zenicky
25. nov 2021

@janka_266 ahoj chcem sa spýtať stiahla som asi tu aplikáciu Ewa dala som tam môj email na posielanie nejakých fráz ale ďalej som to už neklikla neskoro som si všimla že je spoplatnená ...chcem sa len spýtať budú mi sťahovať nejaké € keď som neklikla na to aký bol výber napr 12mesiac za 4 /každý mesiac 4€ radšej som to odinštalovala z telefónu ...Nijaký mail mi neprišiel tak teraz neviem budú mi strhávať niečo či ako to funguje 😩😩🙏🙏🙏 ďakujem za informácie

janka_266
25. nov 2021

@zenicky podľa mna vam to nestihli, ani nebude strhávať, ale pozrite si v obchode, či nemáte nastavené predplatné. Asi vam budú chodiť len maily, niekedy tam príde možnost celoročného predplatného za 17€