Pomoc so záverečnou prácou na tému Testovanie pre deviatakov

kiki4
20. mar 2020

Dobrý večer, som študentkou matematiky a robím záverečnú prácu na tému: Objem a povrch telies v T9. Chcela by som poprosiť rodičov deviatakov o prepočítanie úloh, ktoré mi pomôžu v písaní mojej práce, keďže školy sú zatiaľ zatvorené a potrebujem väčšiu vzorku žiakov. Ak by ste mali záujem tak Vám pošlem príklady. Takto si aj deviataci zopakujú učivo a aj niekomu pomôžu. Vopred ďakujem Božka

kofollka242
20. mar 2020

podla mna maju toho tolko, ze toto ti robit nikto nebude...ale mozno sa mylim

kiki4
autor
20. mar 2020

Viem, že majú toho veľa, ale možno ... sa niekto nájde. 🙂

margarita
20. mar 2020

kedze su skoly zavrete, podla mna aj hej. ale skus to poslat konkretne na zopar skol, na mail kontakt - nam vedenie podchvilou preposiela taketo ziadosti o vyplnenie vselijakych dotaznikov pre diplomovky alebo rozne vyskumy.
mozno sa toho nejaka matematikarka ujme, nikdy nevies.

evita2222
21. mar 2020

@kiki4 pisala som IP

lenadka
21. mar 2020

@kiki4 ja si poprosím, moja deviatačka sa nudí. Tvrdí že už všetko zopakovala aj na stránke čo im dali zo skoly. Myslím si, že si nevymýšľa, vždy to tak bolo aj v škole, nosila si knihu ktorú čítala kým ostatné deti dokončia testy a aj s učivom čo ju baví - angličtina bola vždy niekoľko lekcii dopredu. Aspoň sa zamestná.

ivetz
21. mar 2020

Do IP som Ti poslala synov mail.

kiki4
autor
21. mar 2020

@lenadka
Dobrý deň, ďakujem za pomoc. Pošlite mi prosím mali, lebo neviem poslať wordovský súbor.
Pekný deň, s pozdravom Božka