Je tu niekto kto sa orientuje v manažmente a vedel by mi pomôcť so seminárnou prácou na tému Porterov model piatich konkurenčných síl? Ďakujem.
@3009 pyta sa na pomoc, nie na vypracovanie, tak neprehanaj
A co konkrétne potrebuješ? Toto nie je ťažká téma.
čo by si konkrétne potrebovala? téma je podľa mňa dosť v pohode.
To som rada baby, že je téma podľa Vás v pohode, snažila som sa z toľkého množstva vybrať nejakú o ktorej sa bude dať hľadať info, len je ťažko vyberať z tém, o ktorých som nikdy nepočula… No, potrebujem pomoc tak nejak so všetkým, neviem napísať ani úvod a záver, nie to ešte celé jadro… Nikdy som seminárku nerobila a teraz na výške bum.
🤣🤣🤣 ten tvoj posledny komentar ma dostal. Vygoogli si ako ma seminarka vyzerat, aj na danu temu ich je urcite kopec. Vyclen si na to 2 hodky a mas to hotove.
no keď si na výške, tak by si mala vedieť, že seminárku musíš písať z relevantných zdrojov. U nás bola podmienka, aspoň 4-5 zdrojov. Či to mieniš z brucha písať? Treba si pozdrieť odporučanú literatúru a niečo si dohľadať k téme v knižnici.
To je krásna téma 🥰 pohladaj si kvalitne zdroje a sprav z nich vycuc na rozsah seminárky a hlavne uviesť zdroje, citovať, poznámky pod čiarou a idealne aj schému aspon jednu
ak toto nedokazea sama bez pomoci tak si radsej najdi pracu a nestuduj na vs
Na stránke tvojej fakulty je zaiste metodika písania prác. Takisto šablóna. S tým začni. Potom si zožeň aspoň 5 knižných zdrojov na túto tému. Prva kapitola by mala byť teoretická a teda urobíš vycuc tejto témy, po píšeš problematiku. Uvedies citácie a parfrazy. Použi obrázky, schémy. To, ako máš citovať a parafrazovat nájdeš v tej metodike. Druhá kapitola by mala byť praktická, t.j. vyberieš si nejaký podnik a teoretické vedomosti aplikujes na tento podnik. Úvod a zaver sa píšu ako posledne. V úvode Uvedies co ideš písať, skúmať, z akých časti sa delí tvoja práca... V zavere Hodnotis co si robila, ako si prácu tvorila, zhodnotis co si praktickou časťou zistila. Toto je tak zhruba, tvoj pedagóg môže mať iné požiadavky.
Super téma 👍 napíš mi predstavu o cene a možno sa dohodneme
@zuvelyn pýtaš si peniaze aj za skontrolovanie práce?
Študuješ či podvádzaš?