Baby vedel by mi niekto poradiť, či existuje niečo ako poradňa či poradca, keď sa neviem pohnúť s bakalarkou? Schytala som fakt blbú tému a neviem ani odkiaľ začať ani akým smerom. Školiteľka zatiaľ nápomocná nebola, mám za ňou dojsť s pripravenou štruktúrou bakalárky a presne s tým mám problém. Vedeli by ste mi poradiť? Nechcem si ju dat napísať len potrebujem konzultáciu.
ved na to mas skolitelku napis jej dohodni sa s nou
@michaelam2 pozrela som ale podobná téma je tam len 1 aj to nezverejnená 🥲
@kacena4 keby sa s ňou dalo dohodnúť nezhanam pomoc inde
@silvika2022 co je to za temu?
Nápis názov témy
@silvika2022 zo skúsenosti ti môžem poradiť, zájdi osobne za školiteĺkou alebo počas konzultačných hodín, pretože ti môze byť poradené aj modré z neba, ak má školiteľka svoju predstavu,čo tam má byť. Ja som napísala vyše 130 prác a vždy dookola to isté - školiteľ má svoju predstavu,ak to tam nebude, dá ti to prerobiť.
@michaelam2 nie
@pribinak nie
@domireb zrejme budem musieť, len mi napísala že tam mám dôjsť s pripraveným obsahom🤔
@silvika2022 to co je take tajne na nazve temy?
@silvika2022 a z akej oblasti je tá bakalarka?
@silvika2022 veď dojdi, napíš obsah, aj tak ti to preškrtá a povie svoje
Z akej oblasti? A téma?
@silvika2022 vieš, mnohé ženy tu sú vyštudované, mnohé sú od fachu. Ak by si napísala názov témy,mohli by ti poradiť, aspoň o čom to má byť, v bodoch, z ktorých jednoducho vytvoríš obsah.. a ver, že ozaj žiadna nemá času na to, aby teraz šla na internety vyhľadávať z ktorej školy tá téma je
Na základe čoho si si vybrala tému a školitelku? Veď si musela mať nejakú predstavu, o čom budeš písať/robiť výskum (neviem, na akej si škole), bavila si sa predtým so školitelkou?
@silvika2022 tak tazko sa radi odkial by si mohla cerpat ked nepovies temu …v tom pripade si uz len sama musis poradit
@silvika2022 je taka stranka, raz mi vyskocila reklama na facebooku, kde ti tu bakalarku alebo aj inu pracu napisu, samozrejme nie zadarmo, ked tak skus kontaktovat ich :D
@silvika2022 to, ze si pripravis strukturu bakalarky, neznamena to, ze taka ta bakalarka bude. Skolitel len chce vediet, aku mas predstavu o danej teme, probleme, kedze si si ju vybrala. On ta navedie spravnym smerom, ak to nie je dobre. Moja prva struktura bola uplne mimo toho, ako nakoniec praca vyzerala, vela sa menilo za pochodu, netreba sa bat. Bolo by vhodne napisat temu, alebo aspon smer, mozno by ti tu kocky vedeli poradit.
@domireb ako nie je to tajné len nechcem mat kvôli tomu problém
@caroline_ práve toto nechcem
@silvika2022 kvoli tomu nikto nikdy nemal problem ze prezradil temu bakalarky...ved tych tem je milion a milion pise to iste
@keytinka136 presne to som chcela aj ja nech má skúsi niekto naviest pretože téma je z hudobnej výchovy konkrétne výchovný potenciál epickej piesne v MŠ a práve pojem epicka piesen mi robí starosti, lebo sa neviem nejako dopátrať k nejakým zdrojom na čerpanie.
@kikavadi nie nebavila. Nevedela som ako to funguje a ze sa dopredu treba dohodnúť. Bohužiaľ dobré témy sa rozchytali skôr a z toho co ostalo ma neakceptovala školiteľka na tému z výtvarnej výchovy tak mi ostala hudobná výchova. Ja nevravím, že ju nenapíšem, len sa pýtam, či nie je niekto ako externý poradca ktorý by ma trocha neviedol😉
Nemáš kamarátov medzi staršími študentami? Ja by som sa skúsila obrátiť na niekoho z nich. Teda takí co uz bakalárku napísali a pokračujú na mgr
@silvika2022 pod pojmom epicka piesen nie je myslena klasicka ludova piesen? Urcite by som si na tvojom mieste dala spravit resers, to velmi pomoze. Niekedy davaju tym pracam krkolomne názvy. Kedze ide o MS, perfektna napln by bola navrhnut subor aktivit s vyuzitim piesni, mozes to prepojit s roznymi vychovno-vzdelavacimi oblastami, pokial mas dobru piesen vybranu. Alebo napriklad si ich aj oducit. Spravit maly vyskum. Aj ked v bc praci, nemusis robit rozsiahly vyskum. Bakalarke stacia kludne tri kapitoly. A ak by si sa uberala tymto smerom, hned by si prvu kapitolu musela venovat teorii epickej piesne a potom druhu prepojit s metodami vyucby. A sup sup do priloh co najviac zozbieranych piesni, ktore by sa dali vyuzit. Mozno v tej teorii by som to prepajala s piesnami z príloh, ukazky. Aby nepovedala komisia, ze si hadzala hala bala,aby si nabrala pocet stran.
Viem co to je mat zlu temu, ver mi. Nevedela som ako to chodi pri vybere bc. prace. Ze studenti chodia uz dlho, dlho pred a dohaduju sa so skolitelmi. Nikto mi to nepovedal, oficialne to bolo vraj zakazane. Ze treba cakat na zoznam. Vysla mi tema ktoru sme za cele studium brali veeeeelmi okrajovo s jednou jedinou knihou, ktora sa tomu venuje. Takze bol to boj.
@lamonita som externý študent, poznám max svoje spolužiačky
Ak chceš napíš mi odbor a tému do správy, napísala som 5 prác
@silvika2022 pozri si práce na crzp s podobnou temou a od toho sa odraz s obsahom...dalej ti uz potom pomoze skolitel