Dobrý deň, učím sa angličtinu asi 10 rokov a stále je moja úroveň na A2. Chcel by som mať úroveň B2/C1, pretože angličtinu potrebujem. Neviete, čo mám s tým robiť?
Ďakujem
@novyuzivatelc1 prestan sa ucit a zacni rozpravat, pocuvat a citat.
@novyuzivatelc1 knihy, filmy, podcasty, native speaker 🙂
ako uz tu bolo spomenute, treba ju aktivne pouzivat - knihy, audioknihy, filmy, najst si nejakeho kamosa na pokec, resp. rozpravat a rozpravat
@denkabemommy a kde nájdem native speakera?
@novyuzivatelc1 napriklad hladat ponuky na internete?
doucma.sk,
@novyuzivatelc1 ak sa da, vycestuj pracovat aspon na nejaky cas (rok, dva) do anglofonnych krajin (a tam sa skamos a komunikuj s domacimi, ziadne vyhladavanie Slovakov a Cechov 🤣) 🍀😊
@novyuzivatelc1 ahoj ja som tohto roku skoncila C1, ak chces napis mi mozme skusit online hodinu, trochu sa rozkonverzovat.
@oblaacik ďakujem, ja by som potreboval si len písať v angličtine 😁. Dalo by sa to?
@novyuzivatelc1 ano.
@oblaacik super.
@novyuzivatelc1 Ja mám dobré skúsenosti s aplikáciou Tandem. Tam si môžeš písať (poprípade volať) s ľuďmi z celého sveta. 🙂 a je zadarmo.
@novyuzivatelc1 Najdi su anglicky hovoriace internetove forum na temu ktora ta bavi. Prihlas sa tam a zacni kecat s ludmi.
@novyuzivatelc1 italki.com pozri si stranku jazykovy mentoring tam je veľa dobrých tipov
@novyuzivatelc1 mne sa angličtina zlepšila, keď som ju začala používať. Knihy, filmy a hry v aj.