Ahojte. Chcem sa spýtať ako je to s pomaturitným štúdiom na strednej škole. Platí sa za to? A mám potom aj nejaké výhody ako majú študenti? Ďakujem 😊
Ja študujem, mám 28, platím 100€ za školský rok, rovnako ako všetci moji spolužiaci (20-57) bez ohľadu na vek.
@kvetinka945 ak iides na denne, mas to gratis, ak na externe platis poplatok skole. Ten si skoly urcuju same, ale spravidla to nie je vysoka suma (statne skoly).
@kvetinka945 ahoj, vidím že to je starsia diskusia ale hladam informácie, tiež by som sa rada prihlásila na denne pomaturitné štúdium v odbore diplomovaná všeobecná sestra ale až od budúceho roka, budem už mat 26 rokov a čo by ma najviac zaujimalo aký je rozvrh takéhoto pomaturitného štúdia ? Koľko krát do týždňa a koľko hodín? Ja by som to potrebovala vedieť skĺbiť s prácou tak aby som mala predstavu ako to funguje 🙂 a je v tom zahrnutá aj prax v nejakom zdravotnom stredisku ?
Pokiaľ si skončila strednú a chceš ešte pomatirutné štúdium, tak sa za to neplatí. Pokiaľ máš viac ako 25 rokov, tak sa platí. Aspoň keď neter študovala, tak to tak bolo