Pomaturitné štúdium na strednej škole

kvetinka945
26. júl 2021

Ahojte. Chcem sa spýtať ako je to s pomaturitným štúdiom na strednej škole. Platí sa za to? A mám potom aj nejaké výhody ako majú študenti? Ďakujem 😊

tuppuk
26. júl 2021

Pokiaľ si skončila strednú a chceš ešte pomatirutné štúdium, tak sa za to neplatí. Pokiaľ máš viac ako 25 rokov, tak sa platí. Aspoň keď neter študovala, tak to tak bolo

dankavass
26. júl 2021

Ja študujem, mám 28, platím 100€ za školský rok, rovnako ako všetci moji spolužiaci (20-57) bez ohľadu na vek.

makova333
26. júl 2021

@kvetinka945 ak iides na denne, mas to gratis, ak na externe platis poplatok skole. Ten si skoly urcuju same, ale spravidla to nie je vysoka suma (statne skoly).

kacena78
26. júl 2021

@dankavass na akej škole študuješ ,ak sa smiem spýtať ,ja tiež od septembra idem na zdravotnú a nič nám nehovorili na zapise

dankavass
26. júl 2021

@kacena78 na zdravotnej 🙂 pýtali od nás v septembri, keď nám dávali uniformy.

kvetinka945
autor
26. júl 2021

@makova333
@tuppuk
@dankavass
Ďakujem za odpovede. 😊

sabinami
21. jún 2022

@kvetinka945 ahoj, vidím že to je starsia diskusia ale hladam informácie, tiež by som sa rada prihlásila na denne pomaturitné štúdium v odbore diplomovaná všeobecná sestra ale až od budúceho roka, budem už mat 26 rokov a čo by ma najviac zaujimalo aký je rozvrh takéhoto pomaturitného štúdia ? Koľko krát do týždňa a koľko hodín? Ja by som to potrebovala vedieť skĺbiť s prácou tak aby som mala predstavu ako to funguje 🙂 a je v tom zahrnutá aj prax v nejakom zdravotnom stredisku ?