Policajná vysoká škola

ivetka454
25. sep 2021

Čaute mam posledný rok na hotelovej chcela by som ísť na policajnú vysokú školu.. Mate niekto skúsenosti?

janetinka27
25. sep 2021

@ivetka454 no neviem ako teraz, predtym si mohla ist na akademiu alebo druha moznost bola urobit si inu vs a potom si si dorobila studium na policajnej. tak si mohla mat aj svoje vlastne uzitocne vzdelanie, napriklad pravo.
kamoska mala vs pravo, robila potom prijimacky na policajnu,ale to studium tam bolo potom trochu ine ako keby vs nemala.musela tam robit prijimacky, aj pohybove (plavanie,beh,sklapovacky) a psychotesty. ale uz musela mat vtedy aj vybavene miesto u policajtov (tam bol rozdiel oproti tym,co isli na akademiu zostrednej skoly)

gdpr
25. sep 2021

@ivetka454 Máš tam 2 odbory. Ochrana osôb a majetku - teraz tam majú "novinku" už 2 roky budeš študovať Bc. na dennom štúdiu ako kadet a potom len externe popri práci v PZ Mgr. Prijímačky sú pohybové, psychotesty a vedomostné. Druhý odbor je verejná správa tam študuješ po celý čas ako civil na dennom alebo externom štúdiu oba stupne vysokoškolského štúdia. Ale všetky informácie máš na ich stránke včas zverejnené. Ale ak ti môžem poradiť chod na nejakú civilnú VŠ lebo poznám pár ľudí z akadémie z odboru ochrana osôb a majetku ktorí po odchode z policajného zboru robili v obchode predavačov alebo sekretárky. 😀