Zdravím, teraz som dokončil zákl. prípravu k policajnej šlužbe v pezinku a rozmýšľam, či neísť na akadémiu... ochrana osôb a majetku.
Máte niekto skúsenosti? môžete poradiť?
Ak áno napíšte a ja sa vám ozvem do správy. VĎaka..
Urcite ta hned nepustia,musis aspon 2 roky odkrutit. Podpisuje ti to nadriadeny s personalnou posobnostou,tusim po novom mozes ist ako policajt externe,denne su tam asi len kadeti
Ako pisu vyssie. Denne studium maju iba kadeti a zvysok su externisti. Ale na OOaM sa hlasi hodne ludi a je tam problem sa dostat. Ja som mala staste, hlasila som sa na verejnu spravu externe. Ale drzim palce Mne sa to podarilo na 3ti krat sa tam dostat, uz len bojovat s ucenim mi ostava
Ale milujem tu skolu.
@stary_ujco fiha, coze si ju nepodas ty, ked rozdavas rady o profesnom smerovani na fore pre mamicky ;) ci uz si podal
@ivetkasc1 Ahoj, no prvykrat som robila prijimacky ked odvolali rektora kvoli podplacaniu pri testoch a druhykrat som tiez nespravila. Az teraz po par rokoch som skusila znova, uz sa dalo aj externe a prijali nas bez prijimaciek Bolo nas malo. My sme verejna sprava. Boom musia robit vsetci prijimacky, tych je strasne vela. Ale treba skusit
Vieš čo? Radšej nechoď... Keď si potrebujes o svojom profesnom smerovaní anonymne pokecať na fóre pre mamičky, tak to fakt zabal a daj si prihlasku do kauflandu ...