Pôjde sa od septembra do školy?

29. jún 2021

Ahojte. Tí, ktorí idete od septembra do školy, konkrétne na vysokú, tak čo myslíte, pôjde sa do školy alebo sa bude opäť učiť online?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kaja118
29. jún 2021

Ja si myslim, ze to bude mat rovnaky scenar ako minuly akademicky rok. Poudeme na internaty, ista skupinka studentov nebude respektovat aktualnu situaciu a obmedzenia s tym spojene, takze covid sa na intrakoch bude veselo sirit. Davam tomu tak 2-3 tyzdne…

maminkadeticiek
29. jún 2021

Skusim posuchat vestecku gulu a uvidime...

marycarrie
29. jún 2021

ja by som aj povedala ale zas by tu chcel kazdy odkazy a zdroj
doma budu vsetci

dskjhfdlkdjhl
29. jún 2021

Ja dufam aspon v kombinovanu vyuku, ze velke prednaskove skupiny (pre 300 studentov) pojdu distancne, ale seminare/cvicenia, prednasky pre mensie skupiny pojdu prezencne a budem sa modlit, aby to aspon takto preslo.

dominikac321
29. jún 2021

pocuvala som podcast s pavlom cakanom vedcom a hovoril, ze maximum co tento virus dokaze je tento delta variant, ze neocakava vlnu ako pred rokom na jesen a lockdowny a budu ako vedci tlacit na to, aby sa vyucovanie neobmedzovalo nijak

kiwi3
29. jún 2021

by som povedala, ze dost zalezi od toho, aka bude v septembri zaockovanost vysokoskolakov. urcite sa tato tema este bude vytahovat, minimalne koncom augusta

gladys_07
29. jún 2021

@dominikac321 kde si prosim pocuvala ten podcast?

katka2505
29. jún 2021

Ja mám síce dcéru zatiaľ len na základnej škole, no ešte teraz na konci roka mali rodičovské a riaditeľka sama povedala, že čakajú, že od nejakého októbra budú zase školy zatvorené na nejaký čas. Dúfajú, že nie tak dlho ako tento rok (druhý stupeň).

dskjhfdlkdjhl
29. jún 2021

@dominikac321 este aby pismenka stacili na vsetky varianty🤐

adren123
30. jún 2021

Na jednej nemenovanej vš sa vedenie vyjadrilo, že vraj sa plánuje opäť distancna výučba. Už nás na to pripravujú. Vraj dostali info od vyšších. Čo je na tom pravdy neviem, snáď to nebude Pravda 🙂

predavamknihy
28. júl 2021

Ťažko povedať. U nás už dopredu dali vedieť, že zápisy do ročníkov budú len online... a to prezenčne mali byť až niekedy v septembri. Neviem teda, osobne si myslím, že to bude kombinovaná výučba