Poďakovanie školiteľovi za pomoc s bakalárskou prácou

26. máj 2023

Ahojte,
dozvedela som sa, že sa patrí kúpiť niečo školiteľovi ako poďakovanie za pomoc s BP. Dávali ste tiež niečo? Mám mu to dať až po obhajobách (aby si nemyslel že to je úplatok)? Ak ste dávali, tak čo? Nepoznám ho dobre, neučil ma žiadny predmet a konzultácie k práci boli vo forme emailov s pripomienkami. Neviem či pije kávu, alkohol dávať nechcem, je to muž tak kvety nie, čokolády sa bojím že sa roztopí, lebo obhajoby máme v júni a neviem ešte ako to bude prebiehať a koľko budem čakať. Nechcem vyzerať nevďačne keď nič nedám alebo že neviem čo sa patrí, na druhú stranu som si tu čítala aj o doktoroch a že vraj je to trápne nosiť im tašky a nikdy potom nebudeme bez korupcie, tak neviem, tiež nechcem dávať šálky a pracholapače. Ďakujem za pomoc

divokykonik
26. máj 2023

Ja som môjmu školiteľovi nedala po školení bakalárky nič. Mala som ho aj pri diplomovke a ani po nej nedostal nič. 😁 Jemu stačilo to, že nemal so mnou veľa roboty a napísala som tie práce na Áčka.

viky173
26. máj 2023

Ja som mala toho isteho skolitela aj pri bakalarke aj diplomovke. Po bakalarke som mu nekupila nic a po diplomovke dostal kvalitny sypany caj v darcekovom baleni. Pocas konzultacii (mali sme ich kazdy tyzden - tak to vyzadoval skolitel) som si vsimla, ze vzdy pil nejaky caj, tak som sa ho na to spytala, kedze po case sme uz mali taky otvorenejsi vztah a vacsiu cast konzultacii sme prekecali o niecom inom ako o praci a pomoc s tym som tiez nejako nepotrebovala. Tak snad mu moj darcek aj chutil 😀

dskjhfdlkdjhl
26. máj 2023

Ja som viedla uz dost bakalariek, diplomoviek, aj dizertacku-nikdy som neocakavala darceky a vobec by som si nic zle o studentovi nemyslela, keby mi nic nedal-necakam to, naopak, ja mam skor problem s tym, ze mi nieco davaju. Ale dostala som kvety, pripadne bonbonieru.

nique
26. máj 2023

Ja som školiteľ a neočakávam nič. Je to práca, ktorú robím v pracovnom čase. Možno v minulosti sa niečo dávalo (ja som nedávala), ale už je to Out.

januska12323
26. máj 2023

Najlepšie sa mu poďakuješ keď prácu napíšeš podľa pripomienok a obhájiš ju. Nič viac netreba.

kacena4
26. máj 2023

ja som teraz koncila a nedala som nic

euka210
26. máj 2023

Ja som mala diplomovku a teda nic som nedala, ani by mi to nenapadlo. Ani neviem, ze to vtedy niekto u nas riesil. Velmi mi nepomahal, vsetko som robila sama a tiez cez maily. Dost, ze dostal 1 kus diplomovky, co bola praca s archivnym materialom, myslim, ze toto uplne stacilo.

lenkapap
26. máj 2023

Tiez mi je vyslovene neprijemne dostat dar za vedenie prace - za to berieme plat a je to sucast nasho povolania 🙂 sem tam ale dostanem kvetinku, dostala som aj knihu. Raz som dostala hodnotnejsi dar, dodnes mam z toho neprijemne pocity.