Ahojte,
Aký máte názor na to, či by 2 a pól ročný vzťah vydržal odlúčenie na celý zimný semester..ja svojej priateľke verím aj jej v tom držím palce, pretože to bol jej sen od malička ale zároveň sa hrozne bojím veď viete ako to býva…Neviem či by sme sme to zvládli..nemáte niekto podobnú skúsenosť? Ďakujem.
@dskjhfdlkdjhl vzťah mal teraz jednú veľkú trhlinu kedy sme išli od seba, kvôli pár nezhodám ale všetko sme napravili a poučili sa z vlastných chýb..po 3 dňoch sme to nevydržali a vrátili sa k sebe naspäť.
@jakub333 To, ci ten tvoj vztah vydrzi, to ti nikto nevie napisat, aj keby si akekolvek podrobnosti napisal. Jedine, co je iste, je to, ze to odlucenie vztah preveri.
@dskjhfdlkdjhl jasné, rozumiem..ja som hlavne chcel vedieť či nemá niekto podobnú skúsenosť a ako takéto odlúčenie od seba zvládnuť. Určite by som tak 2-3 chcel letieť za ňou aspoň na 5 dni😊
@jakub333 ved preto som odpisala, ze taku skusenost mam, ale z cias, ked sa este narocnejsie dalo takto na dialku skontaktovat a vydrzat sa to dalo a ani lietat sme neboli nuteni tak casto-budu v zivote aj narocnejsie prekazky, toto je nic.
Ja som bola 2 krat na erasme pocas vztahu. Vztah to prezil bez ujmy, sme manzelia uz.
@alexandra2468 aj prisiel za tebou, či ste boli len tak v kontakte?
ja som bola na Erazme po polrocnom vztahu, rozisli sme a dodnes som za to vdacna, ale tieto nase pribehy absolutne nic nevypovedaju o vasom vztahu, ziadnu odpoved ani navod tu nedostanes, drzim palce, nech sa veci deju, tak ako je to pre vas oboch najlepsie. PS: to, ze chces za nou prist by mohla vnimat ako nejake kontrolovanie z tvojej strany, vola ta, aby si tam za nou prisiel?
@jakub333 prvy krat som bola dalej, to sme si spravili vylet a kazdy sme doleteli do destinacie na “pol ceste”. Takze pocas prveho erasmu sme sa stretli len raz, ale na konci erasmu sme obaja doleteli do Gdanska, spravili sme si vylet a isli spolu domov.
Druhy erasmus bol blizsie, takze to sme boli spolu casto.
Bola som na erazme tiez, kedze vtedy pracoval, tak dosiel cez dusicky. Ved v polke septembra som tam sla, v novembri dosiel on a v decembri uz boli vianoce a sla som domov a s ucitelmi som mala dohodu, ze v januari dojdem len na par dni...
Myslím, žeby vydržal však môže on za tebou prísť niekedy aspoň na predĺžený víkend a v dnešnej dobe plnej sociálnych sietí nevidím v tom problém, kebyže ťa chce podvádzať/rozísť sa urobí to aj teraz a nečaká, kým odídeš na erazmus. Ja som bola dokonca 2 semestre a vzťah vydržal, rozišli sme sa až po ale mali sme iné problémy, ktoré s Erazmom nesúviseli
@jakub333 semester zase az tak dlho netrva, pri dnesnych moznostiach spojenia mozete byt v celkom dobrom kontakte, kedysi to bolo ovela narocnejsie a prezit sa to dalo. Zalezi od toho, aky ten vztah je.