Čaute Chcem sa spýtať ohladom pisomnej skušky učili ste sa alebo dalo sa to zapamatať z hodín ....
Robím Si aj testy na telefone ale opakuju sa mi tam otázky . Podelte Sa so mnou .
Učila som sa z aplikácie je dobré že sa opakujú otázky lebo tým sa ich naučíš mala som ich aj vytlačené očoslovane za radom na A4 lepšie sa mi to učilo
@ivanka12311 Robia Sa aj skusobne testy na hodinach
Lebo Sa nam to rychlo zbehlo behom 4 dni 12 hodin za nami a nestiham to ani vnimat
@alzbeta44 z knihy sa neuč je to zbytočne ja sa naučila tie testy naspamäť a urobila na plný počet no otázky aj kreslené obrázky kto má prednosť atď...sa ti budú opakovať 😌
testy sú zostavené z tých testoch, otázky sa stále opakujú. prebehni tie testy viackrát, čo ti robí problém si zapíš a pohoda. S jazdou to už taká brnkačka nie je 😂
@alzbeta44 ucila som sa to dookola posledny tyzden. Z hodin sa to podla mna ani neucit neda. Online som nasla otazky a klikala spravne odpovede.
@alzbeta44 ja som si robila testy tie skusobne cez ipad, to dost pomohlo, najma cez to som sa naucila. Mala som aj knihu, podciarknute dolezite veci, ale.popri praci a 2 skolakoch som bola rada, ze som stihla aspon testy na tom ipade a ucebnici som venovala menej pozornosti, z nej najma krizovatkam..ostatne len zbezne..
Ono zavisi aj od toho, ci mas skor sluchovu alebo zrakovu pamat.
Ja som si presla vsetky testy a otazky, ktore som si nebola ista alebo som mala zle, som si vypisala a k tym som sa este raz vratila. A mala som test na 100%
Manzel si presiel testy a z dlhej chvile si precital asi celu vyhlasku, tiez mal test na 100%. Ale myslim, ze ma viac vedomosti ako ja 😂
@alzbeta44 učila som sa testy.. Nájdi si appku a opakuj