Pink Asistent (Kristína Janečková) - recenzie

ladybirdie
30. jún 2023

Ahojte, zaujíma ma, či má niekto skúsenosti s touto pani, ktorá organizuje kurzy virtuálna asistentka a social media manager. Rozmýšľam absolvovať taký kurz, len neviem, či jej dôverovať. Kurz samozrejme nie je zadarmo a v dnešnej dobe je tažké zistiť, či to nie je podvod.

jeennyv
1. júl 2023

@ladybirdie pridam sa skusenost nemam, ale vsade to na mna vybehuje…ako ja som ku kurzom alaasistentka skepticka

sasitimi17
1. júl 2023

@jeennyv prečo si skeptická? Pýtam sa, lebo tiež som nad tým kurzom premýšlala

julianda1982
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivankatomasko
9. júl 2023

No, háčik je v tom, že klientov si budeš hľadať sama. A slovenský trh nie je až taký veľký. Neviem koľko ľudí sa zvykne zapísať na takýto kurz, ale napríklad na "ja spravím" je množstvo takýchto vituálnych asistentiek a žiadna tam nemá hodnotenie. Náhodne som klikla na pár profilov a nemali na svojich účtoch žiadne objednávky.
Ja ťa nechcem od toho odhovárať, kľudne sa pozri sama a urob si názor.
https://www.jaspravim.sk/vyhladavanie?q=virtual...

katarinakarinstela
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hiro
25. jan 2024

@ivankatomasko Jednu som nasiel co ma jeden predaj 🙂
https://www.jaspravim.sk/profil/virtualsjuzi

hiro
25. jan 2024

@katarinakarinstela Jo, o tych videach tam pise: " pri každej lekcii je napísané, koľko videí a v akej dĺžke sa v jednotlivej lekcii nachádza". Aj o tom "certifikate": "Nie, zatiaľ to nie je akreditovaný kurz a teda nevieš naňho využiť ani dotáciu z ÚPSVaR."
Ale dobry biznis. Ak tie notifikuj.cz pisu pravdu ze 157 predanych kurzov za 7 dni - tak to ma 197€*157*7=20685€ za tyzden, ludia si pozru videa a potom jasne ze ona si moze lezat niekde pri mori 🙂

dobosovka
4. feb 2024

Pisala som na Pinkasistent.sk na online chat a 5 dni mi nikto neodpoveda. Pritom stale tam svieti, ze je online. Je tu niektora, ktora si naozaj kupila kurz Social media manager, absolvovala ho a bola s nim spokojna?

uniquegirl
9. feb 2024

Dobry den. Ja mam od nich oba kurzy a mozem len odporucat. Tolko informacii, ktore som sa dozvedela u nich, tolko rad a pomoci, som nemala na ziadnom kurze a to som ich uz presla naozaj vela. Za mna su to najlepsie investovane peniaze. 🙂 Ak mate otazky, kludne mi napiste aj IP.

katarina135
19. feb 2024

@uniquegirl Ahoj, ja mám veľa otázok lebo si tiež vyberám nejaký kurz a mám v tom hokej. Keď som si pozrela Profesiu a požiadavky na zamestnancov na marketingových pozíciách, tak som tomu vôbec nerozumela. Ja mám SS marketing, ale to už je veľmi dávno a dobe je inde. Chcela by som sa zamestnať v tomto odvetví a neviem, či je takýto kurz Pinkasistant vhodný alebo mám investovať do niečo serióznejšieho. Chcela by som niekoho kto to absolvoval a má napr.len 1 klienta.Ako si si ho našla? Pre mňa je to taký cudzí svet.
Niekam sa určite prihlásim len netuším zatiaľ ktorým smerom ísť. Také seriózne školiace firmy učia v ADOBE a Google analytics a pod. Strihanie videa a robenie rôznych banner a pod. Sú to kurzy na pol roka a vyžadujú aj kvalitný PC. Som na ÚP teraz. OD marca, že majú byť peniaze na kurzy, ale dovtedy by som chcela niečo. Vedela by si mi viac napísať alebo zavolať. Dala by som t.č. Ďakujem

katarina135
19. feb 2024

@dobosovka Ahoj, ja som si s ňou dohodla termín a venovala mi normálne čas. Po tej jej prezentácii na nete dala možnosť sa prihlásiť na presný čas a dokonca v ten istý deň som s ňou hovorila 2x krát, lebo som na niečo zabudla. Teraz by som sa už inak pýtala, lebo si robím prehľad.

uniquegirl
20. feb 2024

@dobosovka Dobrý deň. Ja mám od nich všetky kurzy a môžem len a len odporúčať. Ak sa chcete opýtať čokoľvek, napíšte mi. 🙂

lajola
11. apr 2024

Mam ich kurzy, mega prakticke, vsetko co som zatial popri 5 detoch stihla funguje... uz sa tesim, ked bude drobcek v skolke a budem moct klientom hovorit "ano" ...

eva_bv
14. máj 2024

@uniquegirl pekný deň,
prosím vás tiez uvazujem nad kurzom mohla by som sa opýtať po akom case a ako ste si nasli prvého klienta? na kurze ma odrádza vela malickostí no mam aj par zadrhelov ze mi na tom vela veci nesedí. v prezentácii rozprávali že tých najlepsich si beru k sebe do tímu, avsak ked si klientov haldam sama ako z timu vedia kto je najlepsi? na zaklade coho odovzdavaju tu spominanu trofej, ktorú tam niekolkokrát spomenuli (nie ze by na tom zalezalo) ale tiez sa obavam ze ci to nie je len dajaky podvod? tiez mam obavy ze vela podnikov ma dnes uz na správu sociek agentury, a tak bude problem najst si klienta.

hiro
14. máj 2024

@eva_bv No neviem, podla mna o to nie je ziadny zaujem, ako uz pisala vyssie:
https://www.jaspravim.sk/vyhladavanie?q=virtual...
Kolko tam je tych asistentiek? Stovky. A ake maju statistiky?
aktívne objednávky 0
hodnotenie 0%
predaj 0

eva_bv
14. máj 2024

@hiro ked sa na to pozrieme cez tie statistky, tak o tom asi niet pochýb, to sa urcite nebudem hádať. Ale tak asi by sme boli najivní ak by sme si mysleli, že sa zrovna nám niekto sám ozve. Myslím že ak chce niekto zohnat klienta, tak na to treba trosku viac aktivity, ako si dat inzerát, niekde kde je xy dalsich 🙂 preto ma zaujialo kde si tie, ktoré tu pisali ze su s tym spokojné, a realne im to zarobilo peniaze, neskôr hladali klientov. pretoze ako si pisal vyssie, dievca co predáva kurz, zije zo zarobkov z kurzu 🙂 nie zo spravovania uctov zakaznikom. Aj ked nechcem aby to znelo negativne, ale tiez som necakala ze osoba co ide prezentovať ,,ako zarabat z plaze", nam bude produkt prezentovat z tmavej izby z pod police... ale to nechcem aby to vyznelo zle, ale neurobilo to na mna dobrý dojem. aj preto mam pochybnosti ze skutocne tolko zarába ako bolo uvedené, ale uznavam ze nemusim mat pravdu, pisem len ako som to vnimala.

klotildabazarik
14. máj 2024

@ladybirdie tieto "kurzy" su jeden veľký ojeb na naivných ľudí ako si ty co už len také výnimočné tam poskytuje

eva_bv
14. máj 2024

@klotildabazarik tak zas ona netvrdi ze ponuka zlaty gral alebo nieco vynimocne 🙂 ponuka len kurzy kde su vsetky informacie a postup v kocke, aby si clovek nemusel dohladavat informacie sam a ucit sa na svojich chybách.

labuna
28. máj 2024

Včera jsem se dívala na její promo video. Dost mě překvapilo, jak ve zvacím mailu zdůrazňuje, že se jedná o živé vysílání, ale ve videu opakovaně zmiňuje Nový rok a novoroční akci. Když je v balíku, mohla si to natočit aktuálně. Zvažovala jsem, ale nekoupím, opravdu nemám důvěru.

aknel1984
12. júl 2024

Ahoj , šli jste někdo do kurzu nebo jste od toho raději dali ruce pryč?

labuna
12. júl 2024

@aknel1984 já nešla, důvody jsem psala tady v příspěvku

mima1112
2. sep 2024

@lajola je ťažké hľadať si klientov ? Vyše 2.mesiacov rozmýšľam ci kúpiť kurz alebo nie....

mima1112
2. sep 2024

@uniquegirl trvalo Vám dlho kým ste si našli prvých klientov? A dá sa ten kurz zvládnuť ozaj za 7 týždňov pri detoch? 😀

honney12
2. sep 2024

Pripmen sa ak nevadi 🙂 tiez som si dnes pozerala jej zive vysielanie a celkom ma to zaujalo ale som zvedava tiez na nejake realne skusenosti.