Pedagogická fakulta v Trnave

2xmama
21. jún 2022

Dobrý deň, prosím Vás, vedel by mi niekto poradiť ohľadom štúdia v TT, Pedagogická fakulta?
Potrebovala by som informáciu, kde približne prideľuje fakulta internáty a aká je dostupnosť z internátu na fakultu, prípadne z nádražia. Podľa mapy je Priemyselná ulica asi pešo dosť nedostupná.
Ďakujem veľmi pekne.

veronika_sk000
21. jún 2022

@2xmama s intrakom nepomozem, je dost mozne ze internat je na Rybnikovej (je to este dalej ako stanica, priblizne raz tolko, ako univerzita), da sa to riesit MHD-ckou..ja som chodila zo stanice peso, trvalo mi to 20 minut rychlou chodzou, da sa tam celkom fajn dostat

terez246
21. jún 2022

@2xmama Štúdium som skončila už dávnejšie, takže intráky neviem, ale zo stanice na fakultu je to 15 minút peši. Inak MHD funguje dobre, zastávka je pri fakulte. A ak nie si náročná, naozaj sa peši dostaneš všade v TT. A Taxi tiež v rámci mesta nie je drahé. 😊

2xmama
autor
21. jún 2022

@veronika_sk000 Ďakujem.

2xmama
autor
21. jún 2022

@terez246 Ďakujem.

2xmama
autor
21. jún 2022

@veronika_sk000 Môžem sa ešte opýtať, je lepšie ísť na Pedagogickú fakultu v TT, alebo na Prírodovedeckú v BA? Odbor Slovenský jazyk a Chémia. Zvažujem ubytovanie a dostupnosť medzi školou a internátom. Ďakujem a ospravedlňujem sa, ak ruším.

veronika_sk000
21. jún 2022

@2xmama slovensky jazyk v TT neodporucam absolutne kvoli vyucujucim..ja som kvoli tomu odisla na Komenskeho, lebo mi naschval blokoval skusku jeden pan a mal velmi neprofesionalny pristup..zrusil tymto aj cely rocnik etiky v kombinacii so SJL..

2xmama
autor
21. jún 2022

@veronika_sk000 Tak to ma mrzí. BA je pre mňa lákavejšia, len neviem, ako stíhajú študenti pendlovanie medzi Prírodovedeckou a Filozofickou.

veronika_sk000
21. jún 2022

@2xmama urcite bude rozhvrh prisposobeny tomu, aby sa to dalo vsetko stihnut, toho by som sa nebala, toto zvyknu mat poriesene celkom dobre

2xmama
autor
21. jún 2022

@veronika_sk000 Ďakujem veľmi pekne, tak sa snáď rozhodnem správne. Prajem Ti pekné prázdniny a veľa sťastia v štúdiu, nech sa Ti darí.

0silvia0
21. jún 2022

@2xmama mesto Trnava nie je veľké, zo stanice je to na PdF kúsok pešo, ale chodí tam aj bus. TU má internát na Rybníkovej, ten je v blízkosti rektorátu TU, čiže z Priemyselnej dosť ďaleko. Ale v Trnave sú zdieľané bicykle, kolobežky, takže presun je mimo mhd možný.

domini404
21. jún 2022

@2xmama ahoj, intrák Petra Pázmaňa priamo pre Truni je na Rybníkovej, ale zďaleka sa im tam nezmestia všetci študenti. Taktiež ešte tuším ubytovanie je na M.Uhra - ulica J.Bottu a pár ďalších.
Ja som dostala internát len ako prváčka, potom už nie (dochadzkova vzdialenosť 120km), ale keďže potom zaviedli cestovanie vlakom pre študentov zdarma, tak som dochádzala.
Co sa týka vzdialenosti na fakultu zo železničnej stanice, nie je to kusok, ale dá sa to zvládnuť, ako sa píše vyššie, 20min rýchlej chôdze. Hlavne v zime osvieži 😀 MHDčka chodí žalostne málo, pár krát za hodinu, nie je to také ako v BA, že ti na niektorých miestach chodí každých 6-7minút. Akonáhle ti bude meškať vlak chvíľu, nestíhaš MHD, tým pádom nestíhaš prednasku/ cviko. Stravovať sa môžeš jedine na fakulte, v okolí bohvie čo nie je. Predsa len, je to priemyselná zóna. Ak potrebuješ niečo z knižnice alebo na univerzite, tiež je to taká riadna 20 min prechádzka.
Chémiu som skončila na fakulte pred 3 rokmi, poviem ti, že dobre už bolo. Radšej by som zvolila aktuálne BA. Máš tu aj viac možností aj čo sa týka brigády, ubytovania, voľného času.

2xmama
autor
21. jún 2022

@domini404 Ďakujem krásne, asi dám na Vaše rady a svoj pocit, a pôjdem radšej do BA.

katarinka289
27. apr 2024

Ahojte,ja sa chcem spytat,ako prebieha ukoncenie Mgr. Ci su statnice alebo sa obhajuje diplomova praca