Zdravim🙂 chcela by som sa Vás opýtať či sa niekto chystá na UNIPO Pedagogickú fakultu na dennú formu atudia, ak áno tak kedy podávate prihlášku?
Prípadne kto na nej momentálne študuje poprosím približne info o tejto škole ďakujem
@mikimi dobrý deň môžem sa zapojiť? A chodí sa každu sobotu?
@martinaa993 podľa rozvrhu a počtu predmetov
@ali_b12 tak ešte rozmyšľam ktorú, možno obe a uvidím podľa toho či by som mala prácu alebo nie, ja som po škole už tretí rok čiže aj tak potom rok by som platila ale zatiaľ by som mohla aj dennú ešte. A na akej škole končiš ak môžem vedieť? Nejako sa pripravuješ na pegečku? Máš nejake bližšie info? 🙂
@pavla013 mám veľa známych čo školu navštevujú, je to orientačné niekto vraví, že sa dá zvládnuť v pohode no iní tvrdia, že nie je to jednoduché podľa osoby asi no 🙂 predmety taktiež neviem aké nás čakajú akurát viem, že klavír je povinný hudobný nástroj na ktorý sa musíme naučiť hrať ak nevieme,ďalej je tam spev čo je dosť ťažké ak nemáš sluch, a ostatok už netuším viem, že tam je taktiež matematika, psychológia... v prvom ročníku anj...ty máš nejaké info ohľadom školy?🙂
@ali_b12 super klavír mám rada aj keď som na ňom nikdy nehrala profesionálne ale zaujíma na dosť tak to sa teším,, ani si ma ukľudnila lebo tej som sa bála. Ja mám strednu zdravotku. Asi obyčajne lebo tam bolo niečo že aj keď je elektronická tak aj tak tam treba ešte niečo posielať či čo
@mikimi ahoj. Prosim ta, rozvrh som nasla, len by som chcela vediet, ci je vsetko prezencne. Dakujem
@stelahalasova už áno
@ali_b12 ja si pravdepodobne dám na filozofickú UNIPO a píše tam že do apríla.