Pedagogická fakulta Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici verzus Nitra

ivana22227
2. jún 2020

Ahojte, neviem sa rozhodnúť medzi týmito fakultami odbor predškolská a elementárna pedagogika. Budem rada, ak sa podelíte o vaše skúsenosti 🙂

kiki68
2. jún 2020

@ivana22227 podla mna lepsia je Nitra. Ale je fakt, ze som koncila v Nitra pred 9 rokmi a vtedy BB nemala dobry zvuk.

livia341
2. jún 2020

Ja vysokú nemám,ale na tej fakulte kde chcete študovať veľa moji známy študovali v BB a môj názor vyberte si tú školu,aby ste mali čo najbližšie k domovine.

smejo148
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monkasponka
2. jún 2020

@ivana22227 ja mam UMB BB , a viem ze ked to niekto nedaval utekal do Nitry dokončit 😀... v BB je prisnejsia ale viac aj naučí.

domuska11
3. jún 2020

Ja chodím do BB , som Max spokojná s prístupom,odbornosťou. Nikdy sa mi nestalo,že by sa na skúške dalo odpísať,proste musíš vedieť. Vždy som musela byť naučená lebo som vedela,že tam tak ľahko neprejdem.

timusenka222
3. jún 2020

Ahoj, známa minulý rok dokončila PEPku v BB a vééééľmi si ju chválila 🙂 Vraj nemala pocit, že niečo sa učí zbytočne. Určite mala predmety, ktoré ju nie vždy bavili, no nikdy pri učení si nepovedala, že kedy toto využije 🙂 a s určitosťou by si odbor a univerzitu zvolila opäť.

arivederda
4. jún 2020

@ivana22227 určite nie BB slabá škola. Bohuzial aj ja som tam študovala. Keby som mohla zmeniť už nikdy viac.

romikk22
10. jún 2020

Ahoj ja som studovala v BB UMB a určite to nieje slaba skola práveže naopak, vela znamich praveze odchádzali inde lebo je vraj náročnejsia ako inde takze ja určite odporúčam UMB ak sa chces naozaj co najviac naučiť ;)