Ahojte, neviem sa rozhodnúť medzi týmito fakultami odbor predškolská a elementárna pedagogika. Budem rada, ak sa podelíte o vaše skúsenosti 🙂
Ja vysokú nemám,ale na tej fakulte kde chcete študovať veľa moji známy študovali v BB a môj názor vyberte si tú školu,aby ste mali čo najbližšie k domovine.
@ivana22227 ja mam UMB BB , a viem ze ked to niekto nedaval utekal do Nitry dokončit 😀... v BB je prisnejsia ale viac aj naučí.
Ja chodím do BB , som Max spokojná s prístupom,odbornosťou. Nikdy sa mi nestalo,že by sa na skúške dalo odpísať,proste musíš vedieť. Vždy som musela byť naučená lebo som vedela,že tam tak ľahko neprejdem.
Ahoj, známa minulý rok dokončila PEPku v BB a vééééľmi si ju chválila 🙂 Vraj nemala pocit, že niečo sa učí zbytočne. Určite mala predmety, ktoré ju nie vždy bavili, no nikdy pri učení si nepovedala, že kedy toto využije 🙂 a s určitosťou by si odbor a univerzitu zvolila opäť.
@ivana22227 určite nie BB slabá škola. Bohuzial aj ja som tam študovala. Keby som mohla zmeniť už nikdy viac.
Ahoj ja som studovala v BB UMB a určite to nieje slaba skola práveže naopak, vela znamich praveze odchádzali inde lebo je vraj náročnejsia ako inde takze ja určite odporúčam UMB ak sa chces naozaj co najviac naučiť ;)
@ivana22227 podla mna lepsia je Nitra. Ale je fakt, ze som koncila v Nitra pred 9 rokmi a vtedy BB nemala dobry zvuk.