Pedagogická fakulta UK v Bratislave

betina3
27. feb 2021

Pekný deň prajem,
chcem sa spýtať tých, čo študovali na PDF Univerzity Komenského v Bratislave, že ako boli spokojní so štúdiom, priestormi, profesormi,.. Chystám sa totižto na odbor primárnej a predprimárnej pedagogiky a uvažujem či je táto univerzita dobrou voľbou.
Vopred ďakujem za všetky odpovede!

sima338
27. feb 2021

Ahoj, mala som 3 spolužiačky z gympla, ktoré majú presne tento daný odbor vyštudovaný, veľmi ľahká škola, zápočet tam mali úplne bežne niečo vytvoriť, napísať diktát alebo vymyslieť trebárs nejakú zaujímavú hru...Tým nechcem povedať, že ti tam dajú titul zadarmo a ani raz sa nepozrieš do nejakej knihy, ale je to ľahučká škola, zvládneš popri aj veľa iných vecí a dobrý študentský život, to mi potvrdili všetky kamošky odtiaľ. 🙂))ň

mimi15
27. feb 2021

@betina3 škola má svoje pre a proti samozrejme dbajú na slovenský jazyk a skúšky z neho ale dá salto zvládnuť, napr. V Trnave je to oveľa prísnejšie než v Bratislave

0silvia0
27. feb 2021

@mimi15 ano, Trnava v hodnoteniach pedagogickej fakulty vedie.

majic
28. feb 2021

@betina3 ahoj, ja tam studujem externe-tiez elementarnu a predprimarnu pedagogiku a som spokojna. Som v druhom rocniku.

katarinka289
11. mar 2021

@betina3 aj ja som si dala teraz prihlasku do BA aj do TT na predškolskú a elementarnu pedagogiku
@sima338 super,tak uz len aby ma zobrali 😁