Ahojte, prosím je tu niekto kto by mi vedel poradiť ktorú Pedagogicku fakultu si je lepsie vybrať? Zaujíma má aj stupeň náročnosti jednotlivých fakúlt. Dakujem za každú jednu odpoved 🙂Idem študovať Externe.
https://eduworld.sk/cd/zuzana-granska/1733/najn... TU sa zaraďuje medzi najlepšie pedagogické na Slovensku. Ale z vlastnej skúsenosti a zo skúseností okolia môžem povedať, že TU je náročnejšia na štúdium, ale učí sa tam aj veľa nepotrebných vecí. UK je ľahšia a učia sa tam praktickejšie veci. Takže radšej asi UK
Záleží na študijnom odbore.
@kacena4 predskolska a elementárna pedagogika externe štúdium
@kacena4 hlavne by som chcela vedieť či je externe štúdium piatok a sobotu alebo len sobotu kvôli práci a deťom by som potrebovala soboty chodit
@lilke predškolská a elementárna pedagogika externe štúdium
@denisse1311 ja som na uk pefagogicka specpecagogika ucime sa 3-4x za 1/2rok piatok od 12.25 a sobora bud od rana alebo obeda podla poctu predmetov + skusky mame vecer podla dohody triedy
@denisse1311 ahoj 🙂 ja mám vyštudovanú predškolskú a elementárnu pedagogiku v TT a aj učiteľstvo pre primárne vzdelávanie taktiež v TT. Čo sa týka fakulty je to dosť náročné… ja som si tiež školu robila externe, zároveň pracovala, v tomto berú ohľad, prednášky sú vždy v sobotu, teda mne sa nestalo žeby boli v piatok, taktiež na skúške dajú. prvý termín teda riadny vždy v sobotu, ak ti nebude vyhovovať termín príprav sa aj cez týždeň. Štúdium bolo pre mna veľmi náročné, najmä slovenčina , skusku budeš mat aj z diktátu a my sme práve schytali najväčšieho vyhadzovača docenta, na fakulte veľmi známeho :D inak sa štúdium dalo, len sa príprav na riadne nervy a odhodlanie to nevzdať 😀
Držím palce
uk je kvalitnejsia a narocnejsia zalezi co presne chces studovat