Ahojte ,idete niektorá na tento odbor?
@lienkakukulienka86 ahoj, ja tak isto ,tiež sa mi nedá piatky celý deň v práci vybaviť ,som sklamaná z toho
@jane123456 ja tiež som sklamaná nakoľko to bol môj sen,a ideš na zápis? Ja rozmýšľam že by som šla sa popýtať či sa niečo nezmenilo🤷♀️
@lienkakukulienka86 chcela som ísť, ale neviem ako to potom s tým platením funguje
@jane123456 chcem tam zajtra zavolať ,ak mi zdvihnú a popýtať sa na to ešte
@jane123456 ak budeš volať tak napíš čo ty povedali prosím ta
@jane123456 ako myslíš s platením??? Školného? To až v októbri
@lienkakukulienka86 ahoj ,ideš zajtra ?
@jane123456 ahoj,hej bola som a ty si bola?
@lienkakukulienka86 ja nie ,v práci mi ponúkli jedine polovičný úväzok a to by sa nedalo finančné utiahnuť potom ...ako tam bolo ?
@jane123456 tak budú prednášky v sobotu a cvičenia piatky poobede.za semester by sa šlo 1 alebo 2 do obeda a keď by si nemohla pist tak profesori by ty dali za to nejakú prácu na doma,no nejaký projekt spraviť keby si chýbala. Aspoň takto to vysvetlila
@lienkakukulienka86 takže budeš chodiť aj piatky aj soboty?
@lienkakukulienka86 aj ja som o tom pocula.
Baby, je skola narocna? Teda, aby som to lepsie napisala. Som na MD. Pred materskou som pracovala v škd, strednu mam pedagogicku.
@lienkakukulienka86 a pracujes.v.skolstve, ci nie? Lebo u nas v skolesa este nestalo, ze by studujucej volno nedali na doplnenie vzdelania
@jane123456 ahoj,ja som prijatá ale asi to vzdal nakoľko mi prišiel mail ze sa učiť bude aj piatky od rána a to nemôžem keďže zamestnávateľ mi nedá také voľno