Paneurópska vysoká škola - psychológia

lucikalus
26. sep 2024

Ahojte, dala som si prihlášku na externe štúdium psychológie na Paneurópsku, prekvapil ma však rozvrh. Sú tam strtky, piatky síce len poobede ale keďže treba dochádzať je to na pól dňa. Máte niekto skúsenosť či treba chodiť na všetky prednášky ?

fido69
26. sep 2024

@lucikalus A má to zmysel študovať takúto školu (a platiť si ju)? Myslíš si, že sa s týmto študijným odborom uplatníš? Alebo ti ide len o titul? 🤔

lucikalus
autor
26. sep 2024

@fido69 nebudem odpovedať na takéto otázky, mám známych čo ju študovali a áno živí ich to

miusinka3
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucikalus
autor
26. sep 2024

@fido69 a ďalšia vec veľmi smiešna otázka či sa uzivis psychologiou v dnešnej dobe…

melanta
26. sep 2024

@fido69 psychológov je obrovský nedostatok a klinických ešte menej. Takže áno, dá sa tým uživiť. Samozrejme, psychológ sa vzdeláva celý život, každý rok prečíta množstvo kník, absolvuje semináre a podobne. Vysokou školou to vzdelávanie iba začína. Ale ak to človek chce robiť, vzdelávať sa nonstop, tak sa tým vie uživiť naozaj dobre.

melanta
26. sep 2024

@lucikalus áno, je potrebné chodiť na prednášky. Hoci je to súkromná škola, neznamená to, že človek nemusí chodiť a prejde. Samozrejme, stane sa, že človek ochorie, vtedy sa ospravedlníš a dohodneš s učiteľom, či a ako je potrebné si nahradiť prednášku. Ale rozhodne počítaj s tým, že na prednášky chodiť musíš.

angvis
26. sep 2024

@lucikalus fiha a prave som si chcela podať prihlášku do kelu, poobede nemôžem len doobeda kvôli dcére jejda…tak asi nič🙂

lucikalus
autor
26. sep 2024

@angvis štvrtok piatok poobede a sobota cely den

angvis
26. sep 2024

@lucikalus ano uz som ten rozvrh nasla, ale piatok ak spravne chapem su dve moznosti doobeda aj poobede?

lucikalus
autor
26. sep 2024

@angvis to neviem, skúsim pozrieť

angvis
26. sep 2024

@lucikalus nie poplietla som to piatok je len poobede🙈🙈

jozef11111111
30. sep 2024

@fido69 napr mne ide o titul keby sa tan dá...alebo len. Ísť na skúšky ukázať ze to viem a zaplatiť...lebo k určitým prácam treba ten trápny titul...napr hoc aj sestrička

jozef11111111
30. sep 2024

@angvis o takom čase prihlášku to ešte brali ???