Ahojte je tu nejaká mamina (ja mám po 30-ke)ktorá ide popri deťoch študovať do RK odbor osetrovatelstvo ,poprípade tam uz študuje?Da sa to zvládnuť ?dakujem
@verikaw aj pre mňa je to dosť peňazí ale nemám iné východisko. Ja som zamestnaná v ÚVN a ak sa chcem posunúť ďalej, čo jednoznačne chcem, musím do toho ísť. 🙂 Áno mám, zatiaľ som zdrav. asistent
Konkurencia je veľká, to áno, ale reálne koľko ľudí z tých prihlásených nepríde na zápis v septembri a koľko z nich vypadne ešte len v prvom semestri. 🙂
@sindla zeny, ziadna konkurencia to nie je;), su to spoziacky, buduce kolegyne, berte to tak, lebo ibak to bude tak, ze idete medzi sebou sutazit a potom to tak aj v reali a praxi vyzera, ze jedna chce byt lepsia ako druha, to jjedna z vec,i a problemov, ci vyziev ktoru treba zmenit, takze smelo ist studovat sama za seba a odhodlanim pre spolupracu🙂
A ako to tam funguje ,myslím to tak že ako prebieha deň výučby od-do ?neviete prosím
Ahojte baby,ozivujem temu. Tak ako,studujete niektora v RK ?
@bibkal ďakujem veľmi pekne ☺️☺️ každopádne so štúdiom som zatiaľ spokojná, skúškové v plnom prúde ale ešte som neoľutovala, že som sa ma to dala 😅 no mnoho spolužiakov na externej forme už skončilo, momentalne teraz počas skúškového, či uz kvôli náročnosti alebo to proste vzdali.
Štvrtky máme prednášky a v piatky máme povinne vyučovanie, cvičenia.
@sindla Ďakujem krásne za odpoveď hlavne že sa Vám darí 🙂 teší ma to.
To som počula že veľa sa vraj aj vyhadzuje zo sķúšok,ale veľa vraj aj nestíha toľko učiva .
Takže keď ste to neoľutovali zvládnete do konca prajem Vám to .
Ja som si akurát včera poslala prihlášku tak verím že ma vezmú a môžem sa tešiť na september 😊
@bibkal Kedykoľvek a ďakujem ☺️
Áno, zo skúšok vyhadzujú, ziakov musia preriediť. Na začiatku semestra bolo 150 denných a 120 externých študentov a to je neskutočne číslo. Veľa študentov, najmä denných ide na výšku len aby sa nepovedalo, buď, alebo a keď nedosahujú požadované výsledky, tak bohužiaľ. Pokiaľ sa dotyčný učí, učivo chápe a nemá problém s vyučujúcimi, nevidím dôvod na vyhodenie. 🙂
Držím palčeky, vezmú vás určite, toho sa báť nemusíte. Ani sa nenazdáte a budete sedieť v škole na zápise ☺️ Len sa na začiatku nezľaknite. Pokiaľ ste odhodlaná študovať, zvládnete to ľavou zadnou ☺️
@sindla pisala som správu 😊
@sindla , chodíte každý štvrtok piatok celý semester?
@mimonenka1 ja ano, kedze ja to mam umoznene v praci, no je mnoho spoluziakov, co stvrtky na prednasky nechodia - niektori dr. na prednaskach davaju priebezne prezencku a v piatky su povinne, cize musi byt 100% ucast.
Ahojte ide niekto zajtra na zápis do RK? Externé štúdium ošetrovateľstvo
@verikaw urcite sa to da, sestier je treba, vela uspechov a chladnu hlavu a tr pri skuskach a trpezlivosti pri uceni