Zdravím🙂
Chcela by som sa opýtať, či sa mi oplatí íst po zdravotke na výšku študovať ošetrovateľstvo? Má niekto skúsenosti s touto školou a s odborom? Ak áno, je to ťažká VŠ? Po škole ste sa kde zamestnali?….môžete hoci čo napísať ohľadom školy, učenia, predmetov, skúsenosti budem len rada.
Jasne, ze ano. V zdravotnictve stale chybaju ludia, pracu budes mat istu
@silviaaaa123 ved aspon vyskusaj, ked to nebudes zvladat, skoncis.
Ale ako to myslis, ze ci sa oplati? Financne? S ohladom na trhu prace? Ved to hadam aj sama vies, ze v zdravotnictve chybaju ludia, cize s pracou by problem nemal byt?
@luteam ďakujem za odpoveď. Ešte sa rozhodujem, že tak ísť tam alebo sa vybrať nejakym iným smerom.
@0silvia0 Myslím tak, že po kvante učenie či mi to zaslúžene ovocie prinesie v práci, či sa zamestnám napr v ambulancii lebo tam by som chcela. Bola som zvedavá hlavne či to je ťažka VŠ
@silviaaaa123 joj no v ambulancii vela nezarobis to by ta mozno zamestnali aj ako prakticku sestru uz teraz v ambilancii. Neviem rozdoel platovy asi velky nebude. Velmi zalezi na tom ci ta to bavi a naplna lebo je to tazka a nedocenena praca musis byt na nu psychicky odolna. Ja napr keby sa mam vratit robit do nemocnice tak to radsej uplne zmenim odbor
@luteam to som nevedela, že v ambulancii zle platia, ale to viem na určito, že do nemocnice ja tiež nechcem ísť. Teraz si ma popravde zmiatla😀 neviem naozaj, že čo po tej zdravotke
@silviaaaa123 tak zalezi aj od toho aku sumu si predstavujes samozrejme mozu byt aj lepsie platene amb ale nie je to standart. Teraz sa na amb zaraba okolo 1000 +-
Ahojte,
Robia sa prosím prijímačky na externé štúdium?
Ako je to s praxou? Uznávajú zo zamestnania? - ambulancia.
A časovo....ako často sú prednášky?
Zaujíma ma realita, stránku preštudovaní mám.
Dakujem
@silviaaaa123 ahoj ci sa ti to oplati ako sa to vezme. Platovy rozdiel je zo zaciatku maly az rokmi a praxou sa zvysuje (samozrejme zalezi od zariadenia) a mas ovela vacsiu zodpovednost ako sestra s vyskou ale zas aj viac odbornej prace co je fajn ked ta to bavi. Co sa skoly tyka ja som chodila na szu v bb ale uz som koncila pred 5 rokmi takze nemam uplne aktualne informacie. Kazdopadne nejak zasadne sa to asi nemenilo. Z mojho pohladu je to tazka skola vela predmetov vela vela vela praxe cize napr velmi nestihas nejaku brigadu popri skole. A na praxi musis mat 100% ucast berie sa to tam prisne ale tak na to si asi zvyknuta uz zo strednej. Ale myslim ze by bola skoda neist na vysku vyskusaj