Ahojte, najdem tu niekoho, kto zacal chodit na strednu zdravotku, pomaturitne 2 rocne studium Prakticka sestra a rozhodol sa zo skoly odist a skolu nedokoncit? Chcela by som vediet, ci to bolo kvoli narocnosti skoly alebo ste nestihali alebo tento odbor vobec nenaplnil vase ocakavania a predstavy. Prip toto vase rozhodnutie malo iny dovod. Zvazujem tuto skolu a citala som, ze vzdy v prvom rocniku dost ludi odstupi.
@huxy Naozaj je to studium az take narocne? Tohoto sa zacinam bat ☹
Nie je až tak náročné, dá sa to zvládnuť. Pre tie čo odstúpili, bolo náročné 🤷🏼♀️
@huxy Kolko casu si musela denne venovat uceniu?
Neučila som sa každý deň a nedá sa to zovšeobecniť. Písomky či testy boli skoro každý tyždeň, aj z viacerých predmetov v ten istý deň. Čiže som si to podľa toho rozplánovala 🤷🏼♀️
@huxy No neviem, ci sa to da zvladat, ked chodim do prace a mam rodinu ☹ Skoda ☹
Tak každý sa vie prispôsobiť inak, každý sa inak vie naučiť. Ja som bola sama na dcéru, domácnosť, je pravda že som vtedy robila len na pol úväzku, ale dalo sa to zvládnuť všetko v pohode
Da sa to . Ja som sk robila praktickú , mala 2 deti , pracu v nemocnici a este som chodila aj na VS . Nie je to ťažke keď ta to baví .
Síce som štúdium riadne dokončila, ale tie čo odišli, tak kvôli náročnosti štúdia skôr. A potom jedna tuším kvôli času, nezvládala asi skĺbiť všetko dokopy.