O 9 dní má čakajú štátnice, mám sa naučiť cca 50 strán ešte plus na obhajobu. No dosť sa mi pokazilo zdravie, mám obrovské bolesti vkuse ATB a zápaly a bolesť na ktorú mi nezaberajú lieky. Každý mi hovorí, že ich mám odložiť na august a dať sa radšej zdravotné dokopy. Mám zatiaľ dobre výsledky a celkom by som sa hanbila ísť v auguste. Čo by ste urobili vy?
Komunikovala so školou a riešila riadne ospravedlnenie neúčasti, tak aby sa ti august bral ako riadny prvý termín resp. aby si mala iný náhradný termín... teda aspoň u nás by to bolo v takomto prípade úplne v pohode, obzvlášť ak mal človek počas štúdia dobré výsledky a normálne komunikuje, ty musíš vedieť ako to asi vezmú na vašej katedre...
Hanbila za náhradný termin? Prečo? Veď máš zdravotné problemy
U nás boli štátnice 5 dni, mizno by ti stavilo posunut termin o pár dni
@lindous s tým by nebol problém, augustový by bol brány ako prvý.
@pribinak lebo vtedy väčšinou idú tí, čo nespravili prvý alebo neskoro odovzdali bakalárku.
Tak potom ako sa ty ohľadom toho cítiš... ja viem, že chorá, s bolesťami, s o to väčším stresom, na liekoch by som to dobre nedala, takže radšej by som to dala v auguste s kľudom a dobre ako "na čas" a zle, to by som sa viac hanbila.. ale teda nikto nikdy nebude riešiť kedy si štátnicovala...
Nepreháňaj.
upokoj sa, v robote sa ťa nikto nebude pýtať kedy si mala štátnice. Aj keby si ich mala o rok, tak sa nič nestane.
Ano nech ti nenapadne odkladať! Keď neurobíš, tak potom pôjdeš v auguste. Teraz máš šancu SKUSIT to a ak sa to podarí, budeš mat celé prázdniny pokojne!
Vždy to skús a vždy bojuj. Nádej umiera posledná;)
Neboj sa. 50str nie je NIC!
A možno budeš mat šťastie a vytiahnes práve to, čo vieš.
Určite chod!!! A daj vedieť ako si dopadla 👍
Držím palce
Pokúsila by som sa ísť teraz, keď nie pôjdeš v auguste
50 strán za 9 dní? Veď to musíš dať ľavou zadnou. Bežné skúšky mali viac strán skriptá. Zamakaj.
Nie je preco sa hanbit ist v auguste. Na vacsine skol je to rovnocenny termin ako junovy. Predpokladam, ze to budu Bc statnice kedze Mgr uz boli, budes od septembra normalne pokracovat v studiu so statnicami. Nikoho nikdy nikde nebude zaujimat ci si statnicovala v juny alebo auguste 🙂 Skorej by som sa hanbila tam prist chora/po chorobe reso. nie uplne fit a vyzerat, ze sa vyhovaram na chorobu alebo ze som nepripravena. Mne aj ti top studenti sami zhodnotili, napr. ze chcu dopracovat bakalarky a potrebuju cas. Ziadna hanba.
PS: neverim na 50 stranove 'vycucy' 🙂
bojovala a išla na štátnice teraz...