Ahojte,
nájde sa tu nejaká dobrá duša, ktorá by mi vedela pomôcť. Minulý rok som mala mať štátnice (máj 2021) ale zo zdravotných dôvodov som to musela presunúť, teraz by som to chcela presunúť kvôli tomu, že sa mi konečne podarilo otehotnieť a nechcem sa zbytočne stresovať. Neviete koľko rokov sa môžu odkladať štátne skúšky? Bude v poriadku ak by som išla v roku v máji 2023 Máte s tým niektorá skúsenosti. Ja som chodila na Univerzitu Komenského - fakulta managementu, externé štúdium. Ďakujem každému za pomoc 🤗
@simik225 neviem ti poradit, ale mna prekvapuje, ze si myslis, ze je mensi problem spravit statnicu pri malom babatku, nez stresovat sa v tehotenstve. Viem, ze si sa pytala nieco ine a naozaj to nemyslim v zlom, ale neskomplikuj si to zbytocne. A cim vacsi casovy odstup, tym viac toho pozabudas. Ja som z prace doma na materskej 3 roky a mam pocit, ze som uz toho tolko zabudla...
@mimi3008 babatko? vsak to len spinka, raz za 3 hodiny papa a medzitym je casu na ucenie habadeeej 😂😂😂 a teraz naozaj. ak sa k tomu potom vobec odhodla tak si bude trieskat hlavu preco nesla teraz. urcite pojde argumenty ako tazko otehotnela, nema sa stresovat, lekar to neodporuca....
Hm, poznala som zopár tehotných študentiek, každá jedna sa modlila aby zoštátnicovala do pôrodu
Učiť sa s babatkom je oveľa oveľa náročnejšie a fakt nevieš aké bábätko bude a ako si zosúladite spolu deň
Okrem toho čím dlhšie di mimo školu tým ťažšie sa ku knihám budeš vracať, omnoho dlhšie sa to budeš musieť učiť, ….
Neviem, ale toto je podľa mna zlý nápad. A podľa mna štátnice nie sú až taký neuveriteľný stres ktiry by nejak ohrozil dieťa
@simik225 spravidla sú to 2 roky dokedy musíš odštátnicovať. A baby majú pravdu, radšej štátnicovať tehotná, bo s bábätkom je to ooovela náročnejšie aj keby si mala doma ukážkové dieťa, hormóny a únava spravia svoje. A to bábätko môže byť aj náročnejšie...
@simik225 Na študijné si písala? Tam to skôr budú vedieť.