Ahojte, v piatok ma čakajú skúšky na odbornú spôsobilosť teda hygienické minimum. Nejaké materialy som si našla na nete, celkovo mi to nepríde nejako náročné na naučenie sa, no chcem sa pre svoj pokoj opýtať...Ako tieto skúšky hodnotíte? Je to len taka "formalitka" alebo náročný test? Ako dlho táto skúška trvala? Testy boli náročné, nejake zákony alebo niečo? Ďakujem za každú užitočnu radu ❤️
Ahojte,prosím o radu 26.10 ma čaká skúška na hygienické minimum 🫣 prosím nejaké rady?Našla som študijné materiály ale neviem či sú správne?Môžem poprosiť link?Som v Tom stratená 😔
@lenka9156288547 a nemas moznost k tomu absolvovat prednasku? Lebo my sme mali presne to, co bol obsah prednasky. Bolo to ako nejaky kurz k tomu uvedene. Prednasala to infektologicka. Za mna jednoznacne pozriet mozne prenosy roznych chorob a ich inkubacnu dobu, cistenie povrchov v salonoch, sterilizacia predmetov a obsluha sterilizatora, umiestnenie sterilizatora. Z toho tam boli totiz styri otazky. Mohli sa tie testy zmenit, ale podla mna je to stale Alfa a omega toho, co naozaj treba vediet.
@kiki68 ďakujem za info ale nemám už tu možnosť 😔
@gabika098 dobrý náhodou otázky nemáte?
@timea11122 Otazky nemam všade su ine, najlepšie je isť na kurzba potom na skušky. Ja som sa spoliehala na internet a učila sa z internetu a skušky som nespravila, zbytočne som vyhodila peniaze za kolok :/
@kiki68 a kde ma byt umiestneny sterilizator? 🙂 ja mam v utorok skusku a ako to tu citam tak nespravim
@gabika098 podla mna ked vies, co sa mas ucit tak lahke. Nemala som ani jednu chybu. Za mna to bola malina teda. Hlavne tam boli asi najtazsie otazky v ramci toho ako funguje sterilizator. A kde moze byt umiestneny ( na toto daj bacha) , inak dost vela otazok o HIV a STD, potom ich prevencia teda v ramci hygieny na prevadzke.