Ahojte. Mám nastúpiť na pozíciu personalistky a rada by som sa ešte pred nástupom trošku povzdelávala v tejto oblasti. Máte nejaké obľúbené kanály, videá alebo stránky, ktoré pomohli vám? Sledujem už dlhšie jeden účet ale je to v češtine a bojím sa, že by tam boli aj nejaké informácie, ktoré na Slovensku neplatia tak to nechcem brať nejak záväzne.
Ďakujem a prajem pekný deň 🙂
@taynee nie, mzdová účtovníčka je externá.. ja by som mala na starosti zmluvy, životopisy, dochádzka, a všetko také čo s tým súvisí.. tak tam nechcem prísť ako úplný blb.. akože jasné že niečo viem z bežného života ale asi som chcela skúsiť sa aj tak niečo dovzdelať..
@taynee poznám hľadanie uchádzačov na profesii... A volala som ľudí na pohovory.. ale na nich už bolo iba vedenie, nie ja.. nie personalistku som nerobila iba som pomáhala šéfovi
@taynee určite rada sa nechám vyškoliť 🙂 celkom som si o tom čítala kvôli sebe, aké otázky sa kladú, čo si všímajú personalisti, že čo sa nesmú pýtať, celý ten antidiskriminačný zákon... Tak ostáva mi už len ten zákonník práce si pozrieť.. Tak pekne postupne..