Dobrý večer, asi som spravila chybu, objednala som si podklady k seminárnej práci na nete... nie som lenivá, len jednoducho to nestíham... prosím Vás, môžu ma kvôli tomu vyhodiť? Ďakujem.
@vivi142 Dopustila si sa akademickeho podvodu, takze ano, mozu. Seminarka ma byt tvoja praca z tvojich podkladov, nie objednana z netu. Ak nestihas, lepsi casovy management.
@vivi142 nestihas? kolkoze ti dali casu na jej napisanie, tyzden? dva? - co ja viem, termin je 1-2 MESIACE. Ak ti do toho prislo nieco vazne, ospravedln sa. Ak nie - popracuj na manazovani si casu, lebo nestiham je obycajna vyhovorka.
nikdy by som pracu cudzieho cloveka nevydavala za svoju vlastnu.... Ako sa mozes spolahnut, ze to bude dobre, ak si to nenapises sama???
a potom, ide o seminarnu pracu..... to si das napisat aj bakalarku ci diplomovku?
bakalarku aj diplomovku som pisala sama 🙂 teraz studujem RS (rozsirujuce) a kedze ucim, po praci mam doucovanie, a mam aj rodinu.. je to tazke 🙂 a mame na to 5 dni.
@vivi142 No, ak na to pridu, tak nasleduje zvycajne disciplinarne konanie a ak si doteraz nemala priestupok, tak mozes dostat najskor podmienku, pri dalsom podvode rovno letis. Kedze si ucitelka, tak by som povedala, ze je to (aspon z mojho pohladu) este nechutnejsie.
@vivi142 To nie je ospravedlnenie na podvadzanie, prepac. Ak prejdes, bude to nefer voci tvojim spoluziakom, ktori pisali svoje prace zodpovedne a poctivo sami.
Dakujem za odpovede
@vivi142 a načo sa mi tu s tým priznavas🤦♀️
@vivi142 cize napísanú prácu, ako to už byva ? Ak sa to zisti, áno.