Pekný deň.. Chcem sa spýtať, či tu má niekto skúsenosť zo svojho VŠ štúdia, že neobhájil zaverečnú prácu, či už bakalársku, diplomovú, … alebo poznáte niekoho takého a ak áno, aký bol dôvod neobhájenia?
prečo by si ju nemala obhajiť? Ak siju napísala sama, ROZUMIEŠ danej téme tak ju obhájiš.
Nikoho takého nepoznám. Ak ale dostaneš zle hodnotenia do posudku tak s tým bude problém.
Spoluziak neobhajil, spravil skúšky ale obhajobu nie, ani na druhý pokus. Jeho oponent s konzultantom boli kamoši a fakt si na nho zasadli. Chcel to najskôr riešiť, lebo dal posúdiť pracu na inej škole jedným docentov a ten nechápal co sa im na práci nepáčilo vraj on by dal najhoršie C a za posudky dostal E a aj Fx. Bol z toho mimo, nakoniec sa na to vykašlem, neriešil, už na to vraj nemal nervy.
ja som neobhajila bakalarku, mozno nebola dobra, ale pisala som ju sama. oponentka si vzala do hlavy ze moja praca je plagiat a mohla som rozpravat co som chcela. nechcela mi dat ani blbe ecko, jednoducho to bol pre nu plagiat.
po prepisani prace, som mala inu komisiu, nebol problem.
na magistrovi, aj ti co mali fakt zle prace tak obhajili na ecko.