Obhajoba bakalárskej práce

sjuzii32
4. jún 2022

Ahojte dostala som sa do velmi nepríjemnej situácie kedy mi školitel za moju prácu udelil Fx a oponent C. Zostala som šokovana pretoze so skolitelom sme spolu počas celeho roka intenzivne konzultovali prácu dokonca niekolko krat prácu kontroloval. Nakoniec v práci skritizoval skoro všetko a aj z dôvodu vyššej zhody (20%) mi dal FX. Zhoda bola oprávnená s jednotlivymi pracami vsak bola velmi mala a oponent sa k tomu ani nevyjadril. Aka je šanca na úspešnú obhajobu, poznáte taký prípad alebo máte skúsenosť ?

cyberk
5. jún 2022

Vse sa da obhajit, ak si ukecana a mas logicke argumentacie tak sa nemas coho bat

surama
5. jún 2022

@sjuzii32 Mne tak podobne spravila konzultantka, len moja odisla do zahranicia a na maily neodpisovala a potom mi dala tusim E z prace...ale obhajila som...musis sa vediet vykecat.

veronika3110
6. jún 2022

@sjuzii32 nič nepomôže, len sa vedieť logicky obhájiť, aby to malo zmysel a presvedčiť komisiu... kludne sa vyjadri aj k tej zhode, lebo komisia má len posudok od školitela a oponenta, aj to ktovie, či ho niekto číta... nevidia ten protokol, ktorý ukáže, ktoré časti sa zhodovali...