Ahojte, už som tu raz mala tému o tom, že chcem prestúpiť zo športovej triedy do normálnej. Ale teraz mám trochu strach z toho,že si nezvyknem na učiteľov.
Myslíte si že keď som mala doteraz samé jednotky u našich učiteľov budem mať aj u iných? Snažím sa mať jednotky hlavne preto, že snívam sa dostať na gymnázium aj keď na to ešte mám čas. Za rady ďakujem.
No, tot otázka. Popýtaj sa ľudí na to, akí sú ti noví učitelia. Lebo niektorí sú benevolentni a niektorí jednotku nedajú pomaly nikomu. My sme mali 2 úplne rôzne učiteľky na biologii s paralelnou triedou. My sme mali skoro všetci jednotky a v druhej triede plakali a učili sa učebnicu naspamäť, aj tak boli dvojky trojky. Potom hovorili baby, čo chceli ísť na medicínu, že tá naša nám hovorila hlúposti. Zle učila a rozdávala jednotky. To isté nemčinarka. Nikto nič nevedel, ale ona rozdala jednotky a mala pokoj. Keď som chcela ísť študovať nemčinu, skoro všetko som sa učila sama.
Takže keď pri testoch na gymnázium budú pozerať na jednotky a len na priemer, tak ostaň tam v športovej. Keď chceš vedomosti a na gymnázium budú riadne prijímačky, chod tam, kde nie sú možno jednotky, ale veľa sa vyžaduje a treba makať.
hm, čo nemáš matku, alebo rodičov? aj keď nič v zlom...ale mama ťa pozná lepšie ako my tu...
@dancer1 pokiaľ máš tie jednotky naozaj zaslúžené a aj na jednotky učivo naozaj vieš, nemáš sa čoho báť. Osobne som skôr za horšiu známku u prísneho učiteľa, ako za jednotky u benevolentného. Ak chceš ísť na gymko, najdôležitejšie je napísať monitor oba predmety nad 90% a ak to nie, tak napísať super prijímačky. Známky na vysvedčení berú do úvahy naozaj okrajovo, dostaneš síce pár bonusových bodov, ale čo z toho, ak monitor a prijímačky nenapíšeš dobre?
Podľa priemeru sa na gymnázium neberie už dávno ... a nedostane sa hocikto. Na ten náš sme nezobrali tento rok veľa žiakov, aj na gymnáziá v susednom meste bol nátresk, brali tak 25-30% z prihlásených. Pani Lubyová chce posielať deti na učňovky (teda moderne nazvané do "duálu"), gymnáziá redukujú....
@dancer1 ach moja, neber to v zlom, ale ked jednotkar urobi taku hrubicu v nadpise, tak asi nieco nie je v poriadku... na druhej strane, mozno by si nemala same jednotky, ale vedela toho viac