Nerozumiem si s dievčatami v mojom veku

gab1kaaa
19. feb 2014

Už normalne začinam premyšľať, že som divná ja. Môj problem je teda v tom, že ja ako 21 ročná, si absolutne nerozumiem s babami v mojom veku. S "kamaratkami" si vyjdem von iba raz za čas, ale po pol hodine mi je z ich reči zle - sťažuju sa že pribrali pol kila, pritom vedia že ja mam na sebe nalepených dobrých 20kg navyše, riešia uplne malichernosti, predbiehaju sa v tom, ktorá s kým flirtovala na akej diskoteke, realita im je cudzia, do prace nechodia, živia ich rodičia a je o nich postarane. Ja som uplný opak, oveľa radšej by som sa bavila o tom čo na zajtra navariť alebo sa posťažovať na chlapov.. Ich taketo veci vôbec nezaujimaju.. Vraj rychlo starnem.. Nejako extra mi to neprekaža, ale občas keď ide mm s kolegami von, radšej by som bola niekde aj ja vonku než doma.. 😒 no keď si predstavim tie reči prejde ma chuť..
Myslite že by som sa mala kontaktovať so staršimi ženami ? Nebude to divné ? Dik za nazory..

petrula21
19. feb 2014

Neboj nie si divná len si vyspelá 🙂 ja mám tiež 21 a doma priateľa a synčeka. Kamošky, ktoré poznám veľa rokov zatiaľ nemusia premýšľať nad tým čo navariť, upratať, aké šeky poplatiť a čo nakúpiť. Stretávam sa s nimi no občas sa pousmejem na ich ,,problémami" s chlapmi 🙂 Mám ich rada sú to moje kamarátky no ked si chcem pokecať o veciach blízke deťom a rodine tak radšej ideme so staršími kamoškami, ktoré majú deti a priateľov alebo manželov 🙂 Podľa mna nie je nič divné na tom, že sa stretneš so staršími ženami ked ti je s nimi lepšie 🙂

euka210
19. feb 2014

nie je dolezity vek, ale medzniky ako manzelstvo ci deti...od jednej skupiny Ta to oddiali a k druhej priblizi. Odkedy mame deti, tak sa radsej stretavam s rodinami ako slobobnymi

mima4
19. feb 2014

@gab1kaaa
no v 21 sa bavit o tom co uvarit aj mne pripada divne...ved vtedy vacsina ludi studuje, ..prebera temy ako skusky, zapocty... kino..
No si proste mentalne na urovni starsej zeny, ale zas, nemusi to byt vobec tak.
Vela zalezi aj od toho, ake mas zaujmy, co zijes, co povazujes za to, aby ti naplnalo mysel, cas... priznam sa...ja neznasam tie debaty o cistiacich haluzach, a prasku do pecenia..pre mna su to reci pre 50 rocne zeny, nieto 30-35 rocne 😉

Ale hlavne, bav sa s ludmi, co ti pasuju, su ti blizki..mas si s nimi co povedat..
Ja napr. rada diskutujem o divadle, historii, ..niekedy aj o nesmrtelnosti chrusta 😉

liz_lemon
19. feb 2014

@euka210 mam dieta, a ja sa teda ovela radsej stretavam s ludmi, co deti nemaju, lebo ma nebavi pocuvat nonstop reci len o detoch, lebo niektore mamicky, ako keby po porode zabudli na cely svet, a to je teda nuda, takisto sa mi nechce dokola hovorit o mojom dietati

veriiii
19. feb 2014

@gab1kaaa ahoj, vobec sa netrap s tymto, sme rozne, a urcite by si nemala problem si najst kamaratky, co maju podobne zaujmy a nazory ako ty aj v tvojom veku, nielen starsie..,podla mna to je uplne normalne. a aj keby, ja nevidim problem medzi vekovo rozdielnym priatelstvom v tomto veku..

monicm
20. feb 2014

nájdi si kamarátky,ktoré ti budú vyhovovať a je jedno koľko budú mať rokov.tu nejde o nejaký mentálny vek,tu ide o to,s kým ti je dobre.nie je nič zlé na tom,že si s nimi nerozumieš,najmä ak je to ako hovoríš,ty už máš manžela,svoju domácnosť,iné starosti.si úplne normálna žena,nemôžeme byť všetky rovnaké,aká by to bola nuda

adeala
20. feb 2014

@gab1kaaa mám toľko rokov, čo ty a kamarátky vo veku 16-40 rokov a tak, ako s tou 16 ročnou si dokážem pokecať aj so 40 ročnou, s oboma si totiž rozumiem. Ale áno, je mnoho dievčat v mojom veku, s ktorými vydržím v miestnosti cca 5 min. aj s cestou 😅 obzvlášť vety typu "božeee, čo si oblečiem, to žlté tričko ešte nemôžem, mala som ho pred 10timi dňami a vždy musíš počkať aspoň 18 dní, než si niečo znova oblečieš" (nerobím si srandu, to sa naozaj stalo) mi dosť dvíhajú tlak, keďže nie málo ľudí nemá ani na chleba. Jednoducho každý je iný a nie je to o veku. 😉

hennyinnsbruck
20. feb 2014

Si v poriadku neboj. 😀

Tak priklad::: ja mam malo kamaratiek. budem mat za chvilocku 30rokov.moja naj kamoska ma 48rokov,druha 37.
A mam este jednu kamosku,ona bude asi taka ako ty lebo ma 18 😀 Ale je vyspela,super sa s nou rozprava.

Nic si z toho nerob, ked ti tvoji rovesnici nevyhovuju hladaj si starsie kamaratky 🙂

monikabotosova
20. feb 2014

Gabika, ak ťa to upokojí, ja mám 22 a nikdy som si so svojimi rovesníčkami nerozumela. Presne ako si uviedla, reči o chalanoch, o maľovaní, o nákupoch, diéty a čo ja viem čo.. Toto nie je pre mňa. Výsledkom toho je, že dnes v reálnom živote nemám ani jednu kamarátku, s ktorou by som si mohla zájsť von, alebo ona ku mne, ja k nej, na kávu, alebo niečo :( Trápi ma to, lebo často krát mi chýba osobný pokec, tá kamarátka ktorá pomôže, podrží keď treba. Ale pravdou je aj to, že nemám veľmi ani kamarátov. Všetko je skôr cez net, som úplne neschopná nájsť si priateľov v mojom meste. Ale je pravda, že na také miesta, kde by sa aj dalo zoznámiť vôbec nechodím - napríklad diskotéky. Takže ak ťa to upokojí, vôbec nie si sama :( Ale veľa robí aj to, aký je ten človek, alebo neviem. Ja som vždy mala pocit, že sa so mnou nebavia lebo som bola vždy zakomplexovaná, že som tučná a škaredá. Časom to síce prešlo, teraz si už vravím len to, že som tučná a to je jediné čo mi pripadá ako dôvod prečo sa so mnou nikto nechce zoznámiť, lebo podľa mňa som veľmi dobrá kamoška. Ale veľa šťastia ti prajem, každý človek potrebuje priateľov 🙂

senta_sofia
20. feb 2014

@gab1kaaa neboj, to sa spravi, takych je viac, ja som tiez nikdy nerozumela rovesnikom a myslim, ze ani oni mne 😀 ale vekom sa to utriaslo a myslim, ze pochopili, ze co je v zivote skutocne dolezite... vzdy som si viac rozumela s chalanmi, ti neriesili kraviny a mat starsich kamaratov, na tom nie je nic zle 🙂

paskolinka
20. feb 2014

@gab1kaaa týmto sa netráp. Pre priateľstvo su dôležité spoločne témy, záujmy, problémy..
Aspoň u žien je to určite tak, lebo sa potrebujú vykecat 😉 To, koľko sviečok ktora sfukava na torte je vedľajšie.

llejdy
22. feb 2014

Som rada, že nie som sama, stále som mala problém nájsť si kamarátku(takú ozajstnú), stále to bolo ohováraní , o robení si spolkov a to je nad moje sily 🙂... Normálne som nestíhala, že kto je kedy s kým zadobre 😀... Žiť v takom duchu si neprosím 🙂

trend270
22. feb 2014

Stretávajte sa s ľudmi, s ktorými si máte čo povedat a ktorí Vás obohatia bez ohľadu na vek. Nebojte, rovesnicky do Vás dorastú 🙂

dilino
22. feb 2014

ja mam 35 rokov kamaratky 40, 58,58, 52, ročne ja si z rovesničkami nestretavam a aj ked ano tak iba na ulici kde prehodime zopar slov ale na diskoteku idem s kamaratkou ktorej by som mohla byť dcera ale je to moja kamaratka za ktoru by som položila aj ruku do ohňa je mi nielen kamaratkou ale aj ako mamou ma dve dceri odomna mladšie ale nie o veľa a ked sa ma ta jej dcera mladšia spyta či som nevydela mamu poviem že ano vydela ale pre mna je ona kamaratka aj mam niesi vôbec čudna si len rychlo dospela a to je dobre. 😀

kiki68
24. feb 2014

a co tak kamosov-chlapov? ako ja neviem,ale mne sa s muzmi lepsie rozprava,lebo sa nestazuju na tie zenske veci,e nabrali pol deka,ze hento,ze ono,ze aky lak na nechty si kupia a aka je najnovsia dieta a nepocuvaju Beyonce a pod.
Ja mam malo kamaratok-zien, pre mna su take ine...neviem okrem tych par kusov o com sa s nimi bavit...
a hlavne chlapi sa o dost menej ohovaraju, cize ked nieco poviem,tak sa nemusim bat,zze budem dalsich 5 rokov riesit kde sa to info dalej prenieslo a akym sposobom...a nemusim niekomu fukat vymyslene boliestky.
Takze takto von chodim,ale neriesim ist eveci a hlavne muzi mam dojem,ze vedia kedy sa prestat pytat.

mylove321
5. mar 2014

Ked si schopna najst take starsie zeny ktore hovoria o tom co ti vyhovuje tak to preboha sprav radsej