Chcem sa poradiť robila som si kurz laminácie obočia a lash lifting (niečo v preklade ako trvalá mihalníc) v júni začiatkom pýtali peniaze dopredu robili sme si ten kurz viac žien keďže sme mali možnosť tak sme sa do toho pustili .. pýtali si peniaze dopredu dali sme urobili sme kurz všetko prebehlo v poriadku , mysleli sme si že tie certifikáty dostaneme v ten deň keďže sme sa zapísali 2 týždne pred ..je tomu 3 mesiace a certifikáty stále nič .. volali sme tam povedali do konca dvoch týždňov ich donesú ak nie do dvoch týždňov tak až na budúci rok v septembri.. neviem čomu mám veriť .. vyhodila som peniaze len tak za nejaký oj*b s prepáčením..neviem či mám čakať dva týždne alebo to nejak ešte riešiť ..ďakujem za každú jednu odpoveď.
@nika_val Úplne súhlasim s tebou na túto odpoveď podľa mňa to je tiež podvod skus im povedať že keď ty ten certifikát nedaju takže ich daš na políciu možná to zapôsobi na nich
Robila som si kurz sice kadernictva ale postup bol taky že v deň ako som urobila skušky tak som dostala do ruk certifikat žiadne čakanie ..
Toto co opisuješ vyzera velmi podozrivo...prečo by si mala čakat na certifikat rok ?
Toto naozaj vyzera na nejaky podvod. Skus na nich viac tlačiť, vymysli si že ho surne potrebuješ pre niečo.. a tal