Konkretne by som sa chcela naucit kreslit, takze vytvarnicky odbor, lenze...mam 36 rokov.
Nebolo by to divne?
@petulda333 niektoré ZUŠ majú aj starších žiakov, dospelákov, len nie všetky. Treba hľadať.
@petulda333 preco?
Ako 20 ročná som chodila do zušky v RK, bolo nás viac. Pripravovali sme sa na talentovky.
Vôbec to nie je divné. Držím palce!
@michellemary tak u nas vobec nevezmu
Tak u nas starsich nevezmu. Ak ale najdes taku,kde nebude problem,tak smelo do toho
chodila som na vsvu a s nami bola v rocniku normalne na dennom studiu pani, co mala cez 40. takze nie je to nemozne ani nenormalne.
Chodim do zus na violoncelo. Mam 38 rokov
Spoluziacka si takto splnila sen. A chodila na klavir. Su akoby na typ-vecernej skoly. Urcite sa to da. Ak mas sen/tuzbu minimalne sa opytaj. 🙂
@kiwi3 co je to vsvu?
Autorka, ak nie ZUSka, je dost (zalezi kde byvas) inych moznosti. Moja sesternica (taha jej na 50tku) sa uci malovat. Chodi niekde do nejakeho atelieru (nie je to ZUSka).
Chod na vsvu
@klotildabazarik Pozrela som, ze co to je. Tam ma asi na nezoberu, ked neviem az tak kreslit.. Robia sa tam talentovky
ZUSky majú často medzi poplatkami vypísané aj poplatky za výučbu "dospelych", u nás určite dospelí navštevujú hudobný odbor, myslím, že výtvarný by tiež nemal byt problém.
Robia sa aj kurzy pre beznych ludi
ja som videla v našom meste - ale pomerne už dávno že berú aj dospelých ... len potom to školné bolo podstatne drahšie... myslím že na rok 100 e. Preto ma to zaujalo, lebo deti platili nejakých 20 e.
takže asi také nereálne to zas nie je...ani čudné.
opýtaj sa telefonicky a nič ťa to nebude stáť - myslím že sa nebudeš hanbiť.
Nebude, ZUŠ majú bežne programy aj pre dospelych. Mám kamaráta, čo sa teraz, presne v tvojom veku začal učiť v ZUŠ na klavir.
Vôbec nie je to divne, v mojom meste majú Zušku aj pre dospelých a riadne veľa ľudí to využíva. Smelo do toho
Niektore zus,-ky maju studio pre dospelych. Skus kuknut
Chodila som na klavir ako dospela a bolo mi jedno kto si co mysli 🙂 pani ucitelka bola velmi mila, fakt ma to bavilo
Niektoré ZUŠ majú vzdelávanie dospelých. Chodila som takto na nástroj. Takže sa len treba opýtať.
Neviwm odkial si ale v ke beru aj dospelych
https://www.zuskosice.sk/inpage/zus-skolne/
Kolegyňa 40+ navštevuje na ZUŠ-ke hudobný odbor - hru na klavír. A využije to hlavne pri práci s deťmi v MŠ.
u nas zuska ponuka studium aj dospelym, tiez rozmyslam, ze sa prihlasim. pre mna v dnesnej dobe no problem. a preco by to malo byt divne?
Nebude, ak máš k tomu vzťah skús. Držím ti palce.
@klotildabazarik na vsvu ju nezoberu ked sa este len chce ucit kreslit. Tam sa hlasi niekolko stoviek studentov na odbory kde beru 3-4ziakov. a 90%z nich vie velmi dobre kreslit.tam moze ist az ked kreslit bude vediet a kludne moze mat aj 50+ rokov podstatny je talent nie vek,
ZUS ponuka aj Studium pre dospelych, Vytvarny odbor, chodim uz na druhe kolo, vekovo priemer sme asi od 40 - 60
Tak na zus ta asi nevezmu,ale mozno oslovit ucitela ,ci by ta neucil sukromne