Ahojte, mate skusenost s projektom nestrat pracu vzdelavaj sa.
Prosim vas ak ano, ake kurzy ste si spravili cez tento projekt?
Ďakujem🙂
@zuzana9393 o tom online neviem, aby bol problem, ja som to v podmienkach nenasla.
Pozerala som to vacsina je online...
@zuzana9393
@zuzana9393 takáto podmienka nie je, v pohode to môže byt online kurz 😉
@ketrint no ja myslím, že nemôže. Lebo chcela som si jeden robiť a nedá sa ...
Ja mam urobeny online, nemala som problem 🤷♀️
Tam bude iny zadrhel a nie ze kurz je online…
@bu1bu neviem, ja som niekde čítala, že to nemôže byť dištancne. Tam kde som si chcela kurz robiť, mi k tomu veľa nevedeli povedať,lebo to este neriešili.
@zuzana9393 urcite nieje podmienka aby kurz prebiehal prezencne, podklady k projektu mam nastudovane dobre, robila som si ho ja a dalsie zname… Projekt ma par specifik, ktore ak nesplnis nepreplatia ti kurz, ale ako hovorim, ja som si nastudovala podklady, podla toho vybrala kurz, a na UPSVR som to mala schvalene za 3 dni ( ano naozaj tri dni).
@zuzana9393 mne dnes volali, že mám schválené, zajtra im to mám ísť podpísať a je to online kurz, takze zrejme to problém nebude 😉
@zuzana9393 tak bude problém niekde inde. Projekt ma dosť špecifík… nie všade sa to dá použiť, firma musí tiež spĺňať rôzne kritéria, ako aj žiadatel, zmysluplnosť, odôvodnenie atd…
Pripnem sa ..
Momentálne si robím pedikersky kurz cez tento projekt
Urobila som si IT kurz - konkretne ISMS.
@bu1bu nasla som cesku spolocnost pripajam email: info@sdacademy.cz, ktora umozni spravit si kurzy do IT sveta s tym ze spolupracuje s firmami. Po ukonceni, kurzu je mozne absolvovat pohovory s danymi spolocnostami, a mas job.
Zial, nestrat pracu vzdelavaj sa je mozne absolvovat kurzy slovenskymi firmami nie CZ!!
Preto hladam moznost aj tu na Slovensku, kt. spolocnost poskytne kurz, a zaroven ma spoluprace, kde spravim pohovory, a mam job ?
Nechcem si spravit kurz taky kde ho absolvujem, a potom bude problem najst aj job.
Prosím Vás - Dá sa to použiť aj na kurz angličtiny?
@asfodelka zial nie, iba kurzy ohladom digitalizacie, IT a zelene hospodarstva, mozes si precitat podmienky na stranke UPSVaR.
@asfodelka kurz AJ ti dokaze zaplatit aj zamestnavatel pocas pracvnej doby, podmienka je: ak ju vyuzivas vo svojej praci, vtedy mas narok.
Ďakujem za info 😉 svagrina tvrdila ze aj to by sa malo. Mojmu zamestnavatelovi je to zjavne jedno, aj ked by sa mi to hodilo. Ale tak my sme mali na skole ruštinu a nemčinu 😅
To je zaujimave, lebo kamarat nam vravel, ze on tak chodi na anglictinu :O
Ja som žiadala účtovnícky kurz a schválili mi ho. Ale zapadá mi k životopisu, aj som si dala záležať na zdôvodnení keď som vypisovala žiadosť…
@bu1bu uf super. Určite sa pôjdem popýtať. Dakujem
@bu1bu a kurz si si zaplatila sama a oni ti ho potom preplatili? Či neplatila si?
zienky ...bolo to narocne pre vás vypísat tu ziadost? ved tam musíte napisat k tomu celu slohovu prácu 😨 🙈
Toto ma tiež zaujíma. Môžeš byt zamestnaná a popri Tom si urobiť zadarmo kurz, nesmie to byť ale online kurz. Čiže asi ideálne niečo v tvojom meste