Ktorá vysoká škola je podľa vás najlepšia a ktorá naopak najhoršia?
a googliť vieš? https://www.startitup.sk/toto-su-najlepsie-vyso...
Každá,z ktorej nájdeš uplatnenie.
@nelca84 počula si niekedy o osobných skúsenostiach?
a vies, ze tie su neobjektivne?
A na tu ktorú označia ako najlepšiu sa potom prihlásiš? Aj keď napr. to bude ďaleko alebo mimo tvoje schopnosti?
@nelca84 pýtala som sa zo zaujímavosti, nerobím prieskum
a co z toho budes mat, ked ti kazdy napise nieco ine? tak za mna UMB, lebo som tam studovala
Napíš aspoň, čo by si chcela študovať.
@lesana25 samozrejme, pôjdem tam, kam mi lesana25 povie 😁 ale nie, minule sme sa o tom rozprávali s kamarátmi a keďže nás to za pár rokov čaká, tak ma to zaujíma
@elenka74 pravdepodobne jazyky
@nelca84 nevieš náhodou akú úroveň tam majú jazyky? Na UMB
FEI. Zelam vela stastia.
Najhorsia ma viac kandidatov - Sv. Alzbeta, Bernolakovo, a zrejme by sa este nejake nasli.
myslim, ze jazyky su na tom velmi dobre, aj pedagogicka fakulta je z tych lepsich na Slovensku, napr. právnická fakulta má horsiu reputáciu, co ja viem
@sonnenshein ani som nevedela, že v Bernolákove je vysoká škola 😅 ďakujem 🙂
@nelca84 ďakujem
asi myslela Sladkovicovo
Autorka trosku sa zamysli - ak ti niekto ma z osobnej skusenosti napisat najlepsiu skolu, tak asi by musel studovat na vsetkych ktore tu mame aby z osobnej skusenosti vedel porovnat podmienky, kvalitu vyucby a pod.
Ak studujes na jednej, tak ako vies ako su na tom ine? Ostava ti jedine sledovat oficialne rebricky.
Alebo si vyber odbor, najdi kde sa studuje a pytaj sa konkretne kto ma ake skusenosti a ako bol spokojny.
Fakulta? Odbor?
Sú školy s dobrou povesťou a dobrým menom, ale nemusia znamenať najlepšie ani najhoršie.
To je siroka otazka. Vramci VS aj falulty mozu mat diametralny rozdiel v kvalite a to nehovoriac o katedrach (ustavoch).
Zalezi aky odbor. A zalezi, ci si ochotna aj makat a potom to zurocit, alebo chces len rychlokvaseny titul.
Ja som chodila na UK, ale studovala som 2 semestre aj v zahranici.
Každý študent povie, že jeho Alma mater je tá najlepšia