Na akú vysokú školu ísť?

5. jún 2024

Ahoj. Čo by ste poradili kam ísť na vysokú ? Pracovať ešte nechcem, vždy som chcela ísť po škole na výšku a teraz keď to tu je neviem kam… to v čom mám školu to asi skôr nie. Kam by ste poradili ísť ? Niečo také všeobecne alebo ľahšie.. nie že ľahké ale nemyslím dr alebo tak. Niečo čo sa dá zvládnuť pre dvojkara až trojkara na strednej. Som dievča

huxy
5. jún 2024

To sa pýtaš nás? Ako máme vedieť, v čom si dobrá, čo ťa baví a čomu sa chceš venovať? VŠ sa hádam nerobí len kvôli tomu, aby si mala titul, alebo???

guudy
5. jún 2024

No to mi je uz len pristup ku vzdelaniu🙄🙄🙄. Tak bud ta nieco bavi a pojdes to studovat na VS, alebo chod makat. Takto to posobi, ze si len leniva…

prasiatko30
5. jún 2024

Marketing socialna praca - ti sa potom dobre uplatnuju - lidel tecso jednota

lienkashcj
5. jún 2024

nepíšeš nejako neskoro? teraz už skôr budú chodiť či niekoho prijali alebo nie max prijímačky a nie podávanie si prihlášky....

luccija
5. jún 2024

A akú máš strednu?budete mať sedenie so psychológom kde dostaneš test a odporučí vhodné VŠ.Ci to nerobia na každej škole?kamarátky syn si postavil hlavu, že STU pritom od psychológa či kariérneho poradcu neviem ako sa to volá mu boli odporučené prírodné vedy, psychológia atď...po pol roku skončil a išiel na prírodovedecku ďalší rok.Hlavne si výber čo by Ťa bavilo k čomu máš vzťah určite je niečo v čom si dobrá nejaký predmet, empatia, deti, fyzioterapiu cvičenie...veď ty vies

lin_a
5. jún 2024

@prasiatko30 sice si to ty myslela ironicky, ale zrovna z uplatnenia v marketingu by som sa nevysmievala a radsej si rozsirila prehlad 😉 absolventi ekon. smerov patria medzi nejziadanejsich a je po nich vysoky dopyt

kp7333
5. jún 2024

s tymto pristupom nikam.

prasiatko30
5. jún 2024

@lin_a ja ale to musis mat aj trochu o to zaujem a byt kreativny tu nefim nefim - zrovna ten pristop “hlasujte co budem studovat” - nevidim ako velmi marketingovy