Možno blba otázka ale mám výučný list. Keď chcem ist na vs musím si dorobiť maturitu?
Áno, musíš mať maturitu ak chceš ist na VŠ.
Samozrejme. Podmienkou studia na VS je stredoskolske vzdelanie ukoncene maturitou.
Prosím ťa, zváž pre svoje dobro tú VŠ.
Nahle si u seba objavil zaujem utapat sa v knihach a studovat a pisat prace a skladat skusky? Na aku vs chces ist?
@koniarova Maturitu som nemohol dorobiť zo zdravotných dôvodov🙂 nesúďte hneď keď neviete
@vanilkovazmrzka nie náhle, zdravotne dôvody mi to nedovolí
Tak ak si sikovny a odhodlany, dorob tu maturitu a potom uvidis, ci budes chciet studovat dalej. Myslim ze na vacsinu sk skol nie je tazke sa dostat…
Tak si nájdi strednú,kde chceš maturitu dorobiť a informuj sa tam.
Treba sa naučiť aj používať Google a zisťovať si info....modry koník za teba skúšky robiť nebude 🙈
@nikdenikto dik za radu, škoda že neni vôbec k téme 🙂
Moja rada je pre teba práveže jedna z najlepších. Keď nevieš napísať do Googlu Podmienky prijatia na VŠ ale vypisuješ na ženské tehotenské fórum (väčšinou), tak to o niečom vypovedá. Naozaj veľa získaš, ak budeš schopný si sám vyhľadávať potrebné informácie, veľmi to využiješ pri štúdiu.
@nikdenikto Myslím si že napísať môžem kam chcem a čo chcem. Riešia sa tu s prepáčením oveľa väčšie sračky ako toto.
Dá sa aj externé dorobiť maturita popri práci tak je to najlepšie.
@estellas tak aj hľadám, no veľa škôl to neponúka
samozrejme. Nemozes preskocit stupen vzdelania.