Dobrý večer
V 9/22 som mala nastúpiť na VŠ bola som aj na zápise uhradila školné ale v októbri som otehotnela a od začiatku som bola na rizikovom dochádzať som nemohla vzdialenosť bola 100km hodiny boli aj online ale môj stav to nedovoľoval moja otázka znie či mám nárok nato aby mi vrátili školne keďže som nenastúpila na štúdium ďakujem lekárske správy mám
A to po skoro 2rokoch riesis?
Podľa mňa nemáš nárok. Po prvé riešiš to neskoro. A po druhé keby si otehotnela tak to zistíš po mesiaci najskôr čiže dva mesiace si mala normálne chodiť do školy. Skôr mi príde že si nechcela nastúpiť tak si si vybrala možnosť mať dieťa. 🙂 Takže gratulujem, že sa ti podarilo. Ale preto sa peniaze za školné nevracaju
Nie je dôvod na vrátenie školného prečo by TI škola mala vrátiť školné. Vtedy vracajú školne ak sa niečo udeje zo strany školy. Ale to že si otehotnela je tvoj problém nie problém školy. Prečo si nemohla absolvovať hodiny onl-line z akej veci Však to ani nikám nejdeš si doma.
Ďakujem za odpovede len som sa pýtala nebudem to tu ďalej rozvíjať a vysvetľovať niečo.
ono keby si ziadala vratenie školného, ver mi ze by sa pytali na dovod
Nie,riadne si sa zapísala. Mala.si vtedy prerušiť štúdiu a potom sa vrátiť bez školného.
A kvôli čomu si nemohla absolvovať hodiny on-line?