Mozem studovat farmaciu ked mam invalidny dochodok na tazku depresiu plus mam 30 rokov ? Mozem to ist studovat a pracovat potom v lekqrni aj s mojou diagnozou ?
Neviem z coho mas tazke depresie, ale asi vies, ze je to velmi narocne studium aj na psychiku...
Vek nie je prekážkou, študujú aj oveľa starší ľudia. Poraď sa s tvojim psychiatrom. Ako je písané vyššie, je to náročné štúdium, on posúdi, či tvoja depresia je taká, že ju nebude zhoršovať prípadný stres z prednášok a skúšok, písomných prác a pod.
Známa mala na farmácii spolužiačku, ta skončila s červeným diplomom a po promócií sa zosypala psychicky. Naozaj je to veľmi ťažká škola.
Ja som s ťažkou depresiou nedala ani štúdium sanitárky. Ak máš skutočne ťažkú depresiu tak pochybujem že to dáš.
Nie
Jednak extremne tazke studium, bezny clovek bez psychickych problemov to nemusi zvladat toboz s tvojimi diagnozami
Pracujes s roznymi latkami aj omamnymi a navykovymi
Nepracujes len 8hod ale dlhsie
Uz si tu viackrat pisala, najdi si ine zameranie zbudni na zdravotnictvo ako take a taktiez pedagogiku ( s detmi toez pracovat nemozes)
@melanta uz tu autorka opakovane pisala, psychiatricka jej nechce dat potvrdenie ze moze ist vobec na nejaku vysoku skolu
Autorka si neda poradit
@janka2501 opakovane autorka pisala, psychiatricka jej nechce vystavit potvrdenie na ziadne vysokoskolske studium ( a asi vie preco a ma na to zjavne dovod)
@taktotedanie mne to netreba pisat,ja som jej odpisala,nech sa poradi s dr
Ja mám vyštudovanú farmáciu a škola mi dala po psychickej stránke poriadne zabrať a to som nemala žiadne zdravotné ťažkosti. Mala som viacerých spolužiakov, ktorí sa stali závislí na liekoch na upokojenie, niektoré spolužiačky pribrali / schudli počas školy aj 20 kíl...viem, že ľudia nás, žiaľ,vnímajú len ako predavačov, ktorí rozdávajú krabičky s lentilkami, ale realita je úplne iná. Nehovoriac o tom, že študovať musíš celý život,ak chceš pracovať ako farmaceut... Ja sa učím v podstate stále keď sa dá... Aj cestou do práce v buse. 😃
Nie.
@janka2501 opakovane to riesila, opakovane zaklda tieto pridpevky
To va odpovie vas dr,lebo na prihlasku treba potvrdenie od dr