Môžem si vybrať štúdium špeciálnej pedagogiky ako pokračovanie?

kasokri
24. jún 2021

Ahojte. Študujem predškolsku a elementárnu pedagogiku. Ako Mgr. Si môžem vybrať štúdium špeciálnej pedagogiky ako pokračovanie?

livka283
24. jún 2021

@kasokri áno môžeš si dorobiť 2roky nadstavby po Mgr.-špeciálna pedagogika - učiteľstvo, alebo vychovávateľstvo

nafka0483
24. jún 2021

@kasokri A co tak si pozriet informacie na stranke svojej fakulty/katedry? Pri kazdom odbore pisu na akom vyssom stupni sa da pokracovat - v akych odboroch.
Omg, denno-denne takeotazky od studentov VS, ved ine info si ako hladas? Nie pri relevantnom zdroji, ale ides sa na forum pytat? Ako pises seminarne prace, ako napises zaverecnu pracu?

kasokri
autor
24. jún 2021

@nafka0483 no, pretože ma to napadlo iba teraz.... Nerozmýšľala som nad tým ešte, takže preto..... A možno tu má s tým niekto skúsenosť, kto by mi mohol hneď poradil....
A ty zrejme budeš veľmi ochotná ženská😨

nafka0483
24. jún 2021

Ja som velmi ochotna a rada poradim 🙂
Napadlo mi to, nie ma to.
A teda radim ti kontaktovat studijne oddelenie alebo si pozriet stranku svojej fakulty a info o studijnych odboroch a prijimacom konani. Tam zistis, ci na takyto Mgr. program mozes ist zo svojho sucasneho Bc, vsetky podmienky musia byt zverejnene. A ak nie, tak studijne oddelenie ti da uplne presne info.

kasokri
autor
24. jún 2021

@nafka0483 Super, ďakujem a aj za jazykové okienko🙂 Ale už som si zistila....
Mohla si začať aj takto..... Prajem Ti pekný deň.😉

kasokri
autor
24. jún 2021

Inak Ti a nie ti🙂

nafka0483
24. jún 2021

@kasokri Ved vo svojej prvej odpovedi som presne tym zacala 🙂
A toto je internetove forum, nie formalny list, takze "ti" je uplne v pohode.

kasokri
autor
24. jún 2021

@nafka0483 Ok, pekný deň😎

nafka0483
24. jún 2021

@kasokri aj tebe