Uchádzam sa o štúdium na jednej VŠ. Nenašla som podrobné informácie o tom ako/kedy prebieha výučba v externej forme. Niekto to má cez týždeň v blokoch, niekto piatok, sobota a niekto len v sobotu.
Má to veľký vplyv na môj záujem, keďže si nemôžem dovoliť chodiť i cez týždeň.
Mohla by som podľa vás s touto otázkou kontaktovať študijné alebo ma pošlú kade ľahšie?
Zavolaj za to nič nedáš,preto máme ústa na pytanie ,nie len na jedenie,chlastanie a fajčenie
Mozno by bolo lepsie obratit sa na prislusnu katedru.
Skusit mozes, ale na studijnom byvaju vacsinou tetky, ktore nevedia jednat s ludmi (aspon ja som na take vzdy natrafila), tak sa treba pripravit aj na moznost, ze budu k tebe neprijemne.
@diewcatqoo Presne toto som šla napísať. Este z teba spravia blbku, ze chceš ist na vysokú a nevieš si informácie dohľadať??😀🫣🤷♀️ Aká to je škola? Podľa mna to musi byt na stránke vsetko.
Aká vs? Niektoré majú dostupné rozvrhy na internete a pod..
nechcem ti kazit nejak nadsenie z volania na studijne, len si treba uvedomit jedno - to ze tento semester maju externe studium soboty a 2 piatky, este neznamena, ze to tak bude aj semester dalsi.... nieto dalsi akademicky rok.
takze ak tu skolu chces --- prihlas sa. A uvidis. Nejak to das. Mne sa napriklad podarilo zmenit zamestnanie - este v auguste som mala pracu aj cez sviatky a vzdy aspon jeden vikend v mesiaci..... a teda externe studium by bol iny masaker..... no a teraz uz mam vikendy a aj sviatky volne 🥰
Môžeš skúsiť, ale skôr ti poradím zavolať na katedru. Pracujem na jednej a podávam ochotne info v takýchto prípadoch 🙂