Môžem ako uchádzač zavolať na študijné?

25. sep 2023

Uchádzam sa o štúdium na jednej VŠ. Nenašla som podrobné informácie o tom ako/kedy prebieha výučba v externej forme. Niekto to má cez týždeň v blokoch, niekto piatok, sobota a niekto len v sobotu.
Má to veľký vplyv na môj záujem, keďže si nemôžem dovoliť chodiť i cez týždeň.
Mohla by som podľa vás s touto otázkou kontaktovať študijné alebo ma pošlú kade ľahšie?

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
minenkak
25. sep 2023

Zavolaj za to nič nedáš,preto máme ústa na pytanie ,nie len na jedenie,chlastanie a fajčenie

ivka225
25. sep 2023

Mozno by bolo lepsie obratit sa na prislusnu katedru.

diewcatqoo
25. sep 2023

Skusit mozes, ale na studijnom byvaju vacsinou tetky, ktore nevedia jednat s ludmi (aspon ja som na take vzdy natrafila), tak sa treba pripravit aj na moznost, ze budu k tebe neprijemne.

kylie1983
25. sep 2023

@diewcatqoo Presne toto som šla napísať. Este z teba spravia blbku, ze chceš ist na vysokú a nevieš si informácie dohľadať??😀🫣🤷‍♀️ Aká to je škola? Podľa mna to musi byt na stránke vsetko.

sajmonka_1216
25. sep 2023

Aká vs? Niektoré majú dostupné rozvrhy na internete a pod..

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kaktusik007
25. sep 2023

nechcem ti kazit nejak nadsenie z volania na studijne, len si treba uvedomit jedno - to ze tento semester maju externe studium soboty a 2 piatky, este neznamena, ze to tak bude aj semester dalsi.... nieto dalsi akademicky rok.
takze ak tu skolu chces --- prihlas sa. A uvidis. Nejak to das. Mne sa napriklad podarilo zmenit zamestnanie - este v auguste som mala pracu aj cez sviatky a vzdy aspon jeden vikend v mesiaci..... a teda externe studium by bol iny masaker..... no a teraz uz mam vikendy a aj sviatky volne 🥰

jenny224
25. sep 2023

Môžeš skúsiť, ale skôr ti poradím zavolať na katedru. Pracujem na jednej a podávam ochotne info v takýchto prípadoch 🙂