Meno Ariana

12. okt 2020

Paci sa vam meno pre dievcatko,ze Ariana?
Viem,je to take nezvycajne meno...ziadnu arianu nepoznam.Len asi kazdy by to spájal so spevackou Ariana Grande. Ale mne sa to meno fakt paci. Vsak aj prezyvky vedia byt fajn ako Arianka,Ari...

monika_xixi
12. okt 2020

To mi moc evokuje Araňa🤢

andrejka1974
12. okt 2020

Ja mam doma Rianu cize podobne volame ju Rianka

evkakozickova
12. okt 2020

Poznám jednú Arianu,ale svojej dcére by som to meno asi nedala.

deti95060810
12. okt 2020

mne sa páči... celkom Ok

ladyloo
12. okt 2020

a ake priezvisko?

ckatka
12. okt 2020

V pohode úplne

alexandra2010
12. okt 2020

Spajat budu so spevackou. Ale pekne meno. Nemyslim ze z toho vznikne Arana. Predstav si to k priezvisku a k tomu dospelu zenu, potom uvidis.

babi81
12. okt 2020

uplne v pohode meno, dcerka ma jednu v skolke a ja poznam dalsie 4, ale ziju v zahranici

conquestor
12. okt 2020

mne to tiez hned evokuje Aranku

olli456
12. okt 2020

Nádherné meno 😍

luciannka83
13. okt 2020

Pne pride take ciganske.

tncka
13. okt 2020

Ak byvas na Luniku IX. tak ok

cuvienka
13. okt 2020

podla mna je to pekne meno, ak sa spoji s nejakym priezviskom, co sa k tomu hodi 🙂

lubiss
13. okt 2020

kazdy si to bude spajat s Arianou Grande tomu mozes verit..

nykkushka
13. okt 2020

Ja nie som zástancom takýchto cudzích mien, ale Ariana sa hodí aj k nášmu priezvisku, znie to moc pekne 🤭🤭. Takže ak pánboh da abudeme mať dievku, je toto ďalšie menov poradí 😊😉🤭 dik za typ 👍

kiwi3
13. okt 2020

ja nechapem, ludia, preco sa to tu pytate. ak ste o tom predsvedceni, tak to meno dajte. na kazde meno moze niekto povedat nieco skarede. no a co...? to si potom spocitate kolko bolo pre a kolko proti?
poznam jednu ariane (povodom z peru). s arianou grande si to urcite kazdy nebude spajat, lebo o par rokov po nej ani mucha nebzukne. ja tiez poriadne neviem, kto to je

s_a
13. okt 2020

@lubiss tak vždy lepšie, ak si to spoja s Arianou Grande, ako s Araňou z osady :D ja osobne by som toto meno tiež nedala, ale nemyslím si, že je to až také hrozné, aj kebyže si to so speváčkou niekto spojí 🙂 veď za to, že sa tak volá jedna speváčka, (ktorú tiež každý nepozná), tak to neznamená, že nikto iný už také meno nemôže mať, len na Slovensku je to zatiaľ nezvyčajné, ale za pár rokov to už bude asi úplne bežné. 🙂

kocere
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkakravcova
13. okt 2020

@monika_xixi mne sa to meno veľmi veľmi páči. ☺ Rozmýšľala som nad ním, nakoniec sme dali Kamilku, ale Ariana (Aria, Arianna) je krásne meno. Možno dáme nabudúce. ☺

zooeynka
13. okt 2020

Mne hned napadne Ariana Argoni, ceska.

lenkakravcova
13. okt 2020

A inak toto meno je perzskeho pôvodu a ma krasny význam: Vznešená. ☺

evelyynkaa
15. aug 2021

@kiwi3 tak to si pekne zaspala dobu ;) Ariana bude slávnou do konca života lebo toho veľa spravila narozdiel od teba takže trošku zapni mozog a pozisťuj kým píšeš

kiwi3
15. aug 2021

@evelyynkaa uf, asi trpis komplexom menejcennosti, ked ta moj nekonfliktny prispevok vytocil. Proste nepocuvam taky odpad vytvoreny len na vytrieskanie penazi z teenagerov

evelyynkaa
7. nov 2021

@kiwi3 a teba potom sere to ze jej idu velke prachy lebo si ich zasluzi 😂

kiwi3
7. nov 2021

@evelyynkaa teba to trapi este po niekolkych mesiacoch? no urcite, ja naozaj peniaze nikomu nezavidim. neviem, co si zac, ze mas taketo problemy

evelyynkaa
7. nov 2021

@kiwi3 ne az teraz som si to vsimla take daco jak si ty ma netrapi teba ocividne hej majsa a daj pokoj

jana_eyre_2
7. nov 2021

Nepoznám žiadnu, ale veľmi sa mi to meno páčilo ešte keď som len mena pre deti vyberala.. volá sa tak dumbledorova sestra 🤣 tam som to meno prvý krát počula.. rozhodla som sa dať mena deťom na písmeno E, takže toto vypadlo zo zoznamu.. ale je nádherné..

Ak by to niekoho zaujímalo, meno má grécke korene a význam je "posvätný".. pouziva sa vo viacerých krajinách Európy, to že niekomu evokuje Aranu, mi je ľúto, ale podľa mňa má výslovnosť úplne vzdialenú.. ešte stále si zvykám na to, že ľudia na Slovensku vedia akékoľvek mená tak odsúdiť.. nerozumiem tomu..

kiwi3
7. nov 2021

@evelyynkaa nauc sa laskavo spravat. dufam, ze mas do 15 rokov.

elen73
7. nov 2021

Ahoj, moja dcéra sa volá Ariana. Do toho mena som sa zaľúbila keď som pozerá film Prsteň. Arianu Grande som vtedy vôbec nepoznala a nikdy si ju snou nikto nespájal. Veľa ľudí jej meno pochváli, je iné. A niektorým sa vôbec nepáčilo, ale to je to iste ako by som jej dala meno Zuzka,niekomu sa paci nikomu nie. Mne to bolo jedno. Keď som to meno počula hneď som vedela ze sa tak bude volať moja dcéra.

evelyynkaa
7. nov 2021

@kiwi3 ty sa chovas na 5 😂😂😂