Zaujíma ma názor ľudí na tieto dve školy... Ktorá škola je podľa vás ťažšia a prečo? Niektorí vravia že farmácia iný medicína. Ako je to podľa vás?
Je to uplne jedno na farmacii mas viac poctov na medine viac teorie
Ja by som sa vás chcela spýtať ktorá z týchto škôl ma lepšie uplatnenie? A ktorá je lepšie vyhovujuca a stabilná aj do rodinného života
Je to velmi individualne, neda sa povedat, ktora je tazsia, ale obe skoly su z tych narocnejsich. Titul ani z jednej nie je zadarmo. Vseobecne, ak ta bavi viac chemia, tak by som sa ubrala smerom farmacie, ak biologia, tak medicina. Samozrejme, na medicinu treba aj iste osobnostne predpoklady.
@sunshine_18 1. Medicina. 2. Farmacia.
@sunshine_18 1, medicina a 2, farmacia
Obe školy sú ťažké, ale uplatnenie je určite lepšie s medicínou. Farmaceut v dnešnej dobe je už slabo platené. Tak, aby si po 5 rokoch ťažkého štúdia nebola sklamaná.
Chod na medicínu. Lekárov nám treba a do budúcna budú dobre platení. Aj uz sú lepšie platení.
Pre kazdeho je tazsie/lahsie nieco ine, takze ak sa rozhodujes medzi tymito skolami, tak je uplne jedno, ci je jedna z nich lahsia pre nejakeho ineho cloveka, lebo o tom, ako to budes zvladat Ty, to nic nehovori.