Medicína verzus farmácia

23. jan 2022

Zaujíma ma názor ľudí na tieto dve školy... Ktorá škola je podľa vás ťažšia a prečo? Niektorí vravia že farmácia iný medicína. Ako je to podľa vás?

dskjhfdlkdjhl
23. jan 2022

Pre kazdeho je tazsie/lahsie nieco ine, takze ak sa rozhodujes medzi tymito skolami, tak je uplne jedno, ci je jedna z nich lahsia pre nejakeho ineho cloveka, lebo o tom, ako to budes zvladat Ty, to nic nehovori.

mamina0078
23. jan 2022

Je to uplne jedno na farmacii mas viac poctov na medine viac teorie

sunshine_18
23. jan 2022

Ja by som sa vás chcela spýtať ktorá z týchto škôl ma lepšie uplatnenie? A ktorá je lepšie vyhovujuca a stabilná aj do rodinného života

aeruginosa
23. jan 2022

Je to velmi individualne, neda sa povedat, ktora je tazsia, ale obe skoly su z tych narocnejsich. Titul ani z jednej nie je zadarmo. Vseobecne, ak ta bavi viac chemia, tak by som sa ubrala smerom farmacie, ak biologia, tak medicina. Samozrejme, na medicinu treba aj iste osobnostne predpoklady.

@sunshine_18 1. Medicina. 2. Farmacia.

miamaria
23. jan 2022

@sunshine_18 1, medicina a 2, farmacia

vierka987
23. jan 2022

Obe školy sú ťažké, ale uplatnenie je určite lepšie s medicínou. Farmaceut v dnešnej dobe je už slabo platené. Tak, aby si po 5 rokoch ťažkého štúdia nebola sklamaná.

slovakboy
24. jan 2022

Chod na medicínu. Lekárov nám treba a do budúcna budú dobre platení. Aj uz sú lepšie platení.